Valborg

M piggnade till under fredagen och ingen synbar påverkan på lördagen. Så vi firade som planerat med våra vänner som jag lärde känna genom mammagruppen här i byn där vi bor. Jättetrevligt och barnen hade superkul.
Vi gled hem redan vid 21,30 för M började bli rejält trött. Han somnade som en stock direkt vi klev innanför dörren. Sen tror jag att han kanske inte var riktigt, riktigt okej ändå för han somnade vid 17,30 igår kväll och sov hela långa natten tills jag väckte honom 06,15.

Helgen har i alla fall varit bra och jag har fått mycket gjort. Trädgården har fått lite tillsyn och jag har handlat alla presenter till M som har födelsedagskalas på söndag. Var med en av vännerna på Bo Ohlssons i Tomelilla. Som ett litet, litet Ullared typ. Där inhandlades diverse presenter och även lite nyttosaker till hemmet.

Idag har det varit så superkallt här från att ha varit näst intill sommarvärme. Så mina leder har tagit rejält stryk av omvändningen till närmare nollan igen. Har haft sååå ont hela dagen och satte igång elementet på jobbet till och med. Gick med fodrad jacka i morse men det var iskalla vindar.

Så ikväll blir det en tidig kväll i säng.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0