Tiden rusar iväg

I helgen har jag hållt barnkalas för M och hans dagiskompisar. Jag försökte mig ju på att göra en egen tågtårta med egengjord sugarpaste. Den blev för J-LIG och jag svor rundor här under fredagkvällen när jag skulle göra den. Degen kladdade nåt så kopiöst så jag höll på att ge upp en miljard gånger. Hällde jag sen i mer florsocker så blev den torr och jättemjölig. Fick ta försiktigt med vatten över hela degen sen för att få bort det mjöliga varpå tårtan blev jätteglansig. Nåja. Bättre det än mjölig. Färgerna blev inte så bra. Ska nog färga pasten direkt när jag gör den nästa gång. I alla fall blev det ju ett tåg och ungarna såg direkt att det var Thomas-tåget så jag var rätt nöjd ändå. Föräldrarna som var kvar med sina barn var VÄLDIGT osäkra om de ville ta en bit. Jag fick nästan tvinga dem att smaka:)I alla fall blev det ett jättetrevligt och mysigt kalas. Barnen lekte jättefint tillsammans.Sambo-Älsklingen var iväg och köpte en ny bil till sig. Han behöver också en annan då hans kommer att kosta en del i renovering. Så det blev jättebra. Han köpte en automatare som jag kan övningsköra i så kan jag köpa en egen sen när jag har fått körkortet. Jag fattar inte hur jag ska få det bara för teorin är ASJOBBIG tycker jag. I HATE IT.

På kvällen var jag, svärmor och svägerskan på Cesar Millan i Malmö. TOPPEN! Värt varenda krona. Han är FANTASTISK! Det var en hel show han bjöd på med massa, massa skratt och häpnadsväckande coachning.


Kommentarer
Postat av: Nina

Tårtan var jättegod! Jag var inte tveksam pga utseendet på den (den var fö jättefin och jag är djupt imponerad!), jag tänkte på kalorierna du vet. :-) Tack för ett trevligt kalas!

2011-05-15 @ 22:10:17
URL: http://mammanina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0