Oh, my God! Mycke nu!


Mina glasögon
Nu har jag äntligen nya glasögon. Men jag undrar.....var jag BLIND förut eller. Jag hade brytningsfel och något närsynt. När jag nu går med glasögonen så känner jag mig som en DVÄRG. Jättekonstigt! Mina ben känns jättekorta och hela jag har krympt. Detta oroar mig! Tänk om jag känner mig kort....måste kompensera det som "alla korta gör" och blir om en liten skällande tax....som JAG upplever mig men alla andra ser min rätta längd och bara hör mitt nytillagda skällande. Men det ger sig väl. De gör i alla fall svart svart och inte blaskigt grått som jag ett innan. . TYvärr blir alla jag ser lite bredare och större. Men skarpare och snygga!! Det är som att titta i widescreen på nåt sätt. SKITSKUMT! Min sambo var så nöjd att optikern hade RayBan så han köpte ett par solglasögon .....för 1500 spänn.


Mitt jobb

Jag har varit på en andra intervju och det kommer att bli en tredje. De är väldigt professionella och seriösa. Man ersätter inte min kollega som ska gå i pension med vad som helst:) Det gick i alla fall bra på intervjun men så har jag ju lite annat på gång också, även det på mitt jobb (I´ll tell you all about it when its safe)

KALAS KALAS
Min älskling har hunnit bli TRE ÅR! Hur kunde det hända. NÄR hände detta??? Vi firade honom redan på söndagen då det var smidigast eftersom han annars fyllde i veckan.

Han fick massa fina saker.En traktorgrävare
En cykel - rosa SOM  han ville ha
Nya saker till gungställningen (romersk ring och rep med sittbräda längst ner)
Hoppboll
Såpbubblor
Spel
Målarbok/Pennor
Skor
Duplolego
Filmer
Bilar
En insektsburk med förstoringsglas

Jag hade gjort en tårta med Thomas och vännerna. Min mamma hjälpte mig med att få ihop tårtan och jag hade skickat iväg karlarna och sonen en sväng till affären så vi kunde tänka och jobba ifred. Det blev SÅ lyckat och alla tyckte det var SÅ gott.


Baka
Här English shop i Malmö,ligger vid Gustav Adolfs torg, har jag hittat där man kan köpa pastafärg till Sugarpaste.
Jag har nämligen gett mig själv en utmaning .....att baka en tårta med sugarpaste. Se HÄR och få inspiration. Nu kommer mitt egna mästerverk inte alls att vara så proffsigt och kanske blir det inget alls. Men jag måste försöka tänker jag. Förra gången utmanade jag mig och kom på dagen innan att jag skulle göra Cupcakes istället för tårta. Det blev en succé. I år blev det att göra egen sugarpaste och forma en tårta som Thomas och vännernatåget

Vi får se vad det blir. I kväll har jag gjort iordning sugarpasten efter ett recept ni hittar HÄR. Får se om det blir nåt att ha.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0