HELG!!!

Den här veckan har jag jobbat som en galning. Tågstrulen fortsätter men nu har jag i alla fall lyckats få numret till kundombudsmannen så dit ska jag ringa nästa gång jag är förbannad igen (senast var i morse).

Jag skulle vilja erbjuda dem att jag också kan vara med och svara på frågor de har i sin kampanj Timebusters då de frågar vad folk gör när de pendlar och glada människor svarar t.ex. "Jag läser en bok" , "Jag passar på att vila" eller "Man kan bygga ett legotorn från golv till tak" osv. Då kan ju jag vara där också och ge en bild av vad många av oss andra gör under tiden vi MÅSTE pendla.Vad tror ni om det?! Visst vore väl det rättvist att faktiskt förmedla en sann bild av vad folk kan syssla med när de pendlar med dem.

 

I förra inläggen berättade jag ju om mina stövelproblem. Jag har TOTALT kärat ner mig i Hunters gummistövlar men tyckte att det var lite väl dyrt. Så jag köpte hem ett par Viking istället för 500-lappen ungefär. Nu har jag ändå gått och provat ett Hunter-par och .........Nu åker Viking-stövlarna tillbaka utan att blinka. En kollega hade också tittat på Hunterstövlar och var jättesugen på ett par och hon hade hittat nåt ställe också på nätet där de hade ett lite tillgängligare pris. Så nu har jag packat ner Viking-stövlarna igen och satt dit returlappen. Sen ska det bli Hunterjakt. Vet inte om jag ska ha släta eller mönstrade, färgade eller hur ......BESLUTSÅNGEST!

 

ÖVRIGT

En sak jag tycker är väldigt märklig är att Styvis går på Fritidsgården ibland som har öppet två dagar i veckan. Nu har rektorn meddelat idag till alla femteklassare att de inte får vara på gården efter kl. 20 på kvällen. De stänger 21 och Styvis får ändå lägga sig 22 förutsatt att hon orkar med allt annat, vilket hon har verkat göra som vi sett det. Så hon har gått hem där nånstans mellan 20,30-21. Det här gillar jag INTE. Men det är inte jag som kommer att lyfta frågan för jag är inte förälder i den bemärkelsen, men hennes pappa tyckte det var förjävligt att hon som rektor kan komma att bestämma en sån sak så han ska ta kontakt med rektorn eller högre om detta.

Jag anser att visst...det kan vara ett problem att de kanske är trötta och sega dagen efter om de varit på gården (i skolan) men ring FÖR I HELVETE HEM till föräldrarna och ta det genom dem. Det är väl inte HON som ska bestämma när våra barn ska gå och lägga sig. Hon hade sagt att vissa barn inte kommer i säng förrän vid 22 på kvällen och det var försent. ????? Är det hennes belut? Styvis tränar två gånger i veckan och de kvällarna kommer hon inte i säng förrän strax efter 22 och vi är VÄLDIGT strikta med läggtider annars. Vi tyckte att 22 ändå var okej . Märker vi att hon inte fixar saker och ting och inte gör läxan, har dåligt humör för att hon är trött osv. så drar vi direkt in hennes läggtid.

Vad tycker ni? Är det rätt att en rektor får gå till barnen i klassrummet och säga att de är portade efter kl. 20 och inte ens tar upp det med föräldrarna?

JAG tycker inte det är okej.

Dessutom när Styvis ibland har varit hos sin mamma har hon gått och lagt sig väldigt sent som 01-02 och ser ut som ett lik när hon kommer hit igen. Ska rektorn dra in hennes mamma-helger också då för att hon är dötrött på måndagen efter de helgerna?

 

 

Nu ska jag lägga mig och drömma om ett par Hunterstövlar.


Kommentarer
Postat av: Bella

Tack så mycket :)Ha ha, tycker helt klart att det ska finnas med en lite mer verklig bild av pendlarna :D

2011-03-19 @ 14:02:00
URL: http://bbella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0