Senaste veckorna

Jag har inte haft ork och tid att uppdatera bloggen på ett tag. Det betyder ju att jag haft att göra vilket är roligt.

Det har varit både utekväll i Köpenhamn med kollegorna och fyndat på utförsäljning i byn. Dessutom har vi idag hämtat två kattungar. Det blev tillslut ändå katter. Jag fick svar från mina allergiprover att jag inte var allergisk och därför skulle jag kunna skaffa katt. Jag har samma symptom vid pollen och andra saker jag är överkänslig mot men jag får helt enkelt bli bra på att medicinera. Det har hjälpt jättebra den medicin jag fått. I höst ska jag göra ett astmatest. Katterna ska vara utekatter sen också är det tänkt. STYVIS VET INGET SÅ om du som känner henne läser detta SÄG INGET är du snäll. Hon kanske läser bloggen själv:) Då är hon snart på väg hem antar jag.Jättetrevligt var det i Köpenhamn.
Tyvärr har jag inte fått tjänsten som var ute hos dem men förhoppningsvis har jag annat på gång!!

Jag har i alla fall jobb där augusti-december och därefter hoppas jag att ett projekt ska falla ut väl där jag kan få en plats. Längtar efter ett fast jobb, en trygghet och en arbetsplats man kan börja bygga upp något långvarigt.En hel massa har jag fyndat på utförsäljning ett företag har här en gång vid jul och en gång vid sommaren. Detta är bara en bråkdel. Jag fyndade strandstolar i blått och organge. 2 för 100 kr. Korgar och skålar, picknickväskor/kylväskor och termometrar, kepsar och tillbringare med mera med mera. Svägerskan och jag fick packa allt på en vagn och köra till kassan. Jättekul var det.

I helgen som var gick vi till ett par kompisar på middag. Jag bakade en somrig tårta till kaffet. Den blev mycket uppskattad och tog slut i ett nafs. Jättegott.

 

 

 

Jag och svägerskan har fyndat var sin hängkorgsstol. Det var två som såldes på blocket och dem delade vi på. Sååå skönt att sitta i (kan tänka mig att det blir katternas favorit sen). Jag vill ha den i trädgården helst och ska hitta en fin plats att ha den på i sommar. Sen får man ju ta in den så den inte står och blir ful.

 

 

Här har vi de små liven. Bara 12 veckor gamla och helt underbara. En pojke (vänster) och en flicka (höger)

 

De har bekantat sig lite med hemmet men sovit nu i ett par timmar - säkert helt slut. De äter med god aptit och har redan hittat lådorna. M blev såååå glad. Det första han sa: Åh, kattungar ....hemma hos MIG! Jag fick det på film också med iPhonen. Kul att spara. Flickan verkar lite slapp och ligger gärna och sover/latar sig. Killen är mer nyfiken och vill vara med vad som händer. Kul att de har två olika temperament. Tråkigt om de måste konkurrera om uppmärksamhet. De verkar sååå gosiga. Jag är jättelycklig. Först blev det lite kaos med M för han blev så glad och kunde inte riktigt behärska sig. Då fick jag nästan panik och tyckte allt var hemskt. Men katterna har inte brytt sig alls. De somnade tryggt på stolarna i vardagsrummet. Hade de varit minsta osäkra hade de ju gömt sig. Vi bor ju stort så det finns ju ställen man kan gå undan. Nu är M mycket lugnare och jag är lycklig igen.

Mamman till kissarna är Maine Coon så de är lite frissiga i pälsen. När vi hämtade så hade vi först upp killen i famnen och han började genast spinna och tvätta oss. Betyder att han accepterat oss ju. Flickan var lite så "what ever" och gick och lade sig på en filt. Avslappnad och go.

 

Nu ska jag titta till dem lite. Kul att ha fått lite tid vid datorn och kunna uppdatera ÄNTLIGEN.


Kommentarer
Postat av: Bella

Måste säga att tårtan ser gudomligt god ut! Riktigt somrig :) Sen är jag lite avundsjuk på hängkorgsstolen för den ser riktigt skön ut :)

2011-06-22 @ 09:44:21
URL: http://bbella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0