Datorn är seg som kola

Det har inte blivit så många uppdateringar på senaste tiden för datorn är seg som kola och då tar det allt för lång tid att skriva inlägg. Jag hoppas få möjlighet någon dag framöver att sätta mig och kolla på andra bloggsiter som man kan lägga upp bilder från iPad och iPhone istället. Blogg.se är värdelöst på detta - eller så vet jag inte hur man gör.

I alla fall är båda barnen på bättringsvägen. Efter två dagars total karantän innan pencillinet gjort dem smittfria. och Sambo-Älsklingen var ledig tog vi tåget till Malmö och gick på lekparken, Slotts- och Kungsparken och sen hem igen. M älskar att leka på Sagoparken så ibland tar vi en tur dit.


Vi tog en vända till stranden igår men vi frös för vinden låg på ute från havet så vi åkte hem igen. Grannen gav oss en pool de inte använder så den har vi fyllt ....men inte badat i än för så mycket varmvatten hade vi inte.

Annars påtar vi i trädgården, latar oss och umgås. I veckan är det jobb igen och på onsdag ska jag ut med kollegorna till Köpenhamn för att fira av en kollega som gått i pension.

Jag får uppdatera mer när jag har tid och bilderna kommer över till datorn:)


Kommentarer
Postat av: katarina

Nu får du ju jobba litta med bloggen.....6/6....jag vill ha neeeews!!!!Kram

K

2011-06-12 @ 18:20:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0