Utflykter

Detta har vi, bland annat, gjort sen sist


Skånes djurparkLegoland

En storögd M åkte tåg, såg tåg, hörde tåg ööööverallt. Han var lyrisk!
Han åker inte gärna tivolisakerna men älskar att åka tågen och se på alla sakerna.
Vi såg på 4D-film också där de förstärkte effekterna med att spruta vatten och pytsa ut rök osv.
M tyckte väl att det var sådär! Skräckblandad förtjusning typ.Idag var vi på Teknik- och sjöfartsmuseiumet i Malmö. Vi har varit där en gång tidigare och idag när det regnade så tyckte vi det passade galant. Han blev överlycklig och ville inte åka därifrån sen.


Katterna mår bra och det har blivit mycket bättre med Ms framfart. Han är mycket mer försiktig men man får ändå hålla stenkoll på vad han "tänker" göra. Katterna själva bråkar också riktiga syskonbråk

Sambo-Älsklingen och jag tog en tur till IKEA och Mediar Markt i fredags. Jag blev tyvärr JÄTTEDÅLIG i onsdags eftermiddag och låg hela kvällen och torsdagen. Kräktes och sov mest. Anfall som vanligt......Men i fredags kom vi i alla fall iväg till IKEA bara vi två som planerat. UNDERBART även om man var lite svag och magen var lite knas.

På Media Markt köpte vi en Ipod Touch till M som han kan spela spel på. Han är ju suverän att spela på min Iphone och data- eller Nintendo är han inte lika haj på. Så vad blev väl bäst då om inte en Ipod Touch som är PRECIIIIIIIIS som en Iphone men utan ringfunktionen.

Med två veckor kvar nästan på semestern tänkte vi göra besök i Helsingör en dag och Briomuseium i Osby en dag. Jag ska jobba hemifrån en av dagarna också nästa vecka och styra upp inför augusti.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0