Sambo har semester

ÄNTLIGEN behöver jag inte dra hela lasset om dagarna själv.
Sambo-Älsklingen har semester och detta firade vi med REGN!

I fredags var jag med M, hans kusiner och föräldrar på Bondens dag i Y.

M både satt på häst och traktorer. Helt överlycklig.


På lördagen sjöng jag på en körkompis bröllop. Hon hade Hanna Svensson som solist också. Samma Hanna som sjöng så OTROLIGT vackert Takidas Curly Sue på Ms dop. Sen var vi ett gäng från kören där som sjöng tre valda låtar från bröllopsparet. What a mighty God, Ride on King Jesus och finalen blev den älskade Total Praise. Den är väääldigt vacker och hög när man är sopran. I publiken torkades tårar och vi fick applåder efter den pampiga slutklämmen. HELT otroligt. Det är så jag skulle vilja gifta mig BARA för att få höra kören sjunga den. I höst ska jag sjunga med gospelkören igen efter uppehåll. LÄNGTAR! Beroende på vad jobbet kräver av mig förstås. Men jag kan nästan inte leva utan att sjunga i kör.

Här går hon in för att överlämnas till sin älskade Andreas.
Självklart fällde man en tår för hon var så obeskrivligt vacker.I går var vi på Tågets dag i Brösarp. Även denna gång med kusinerna Elias och Jonathan samt mamma Anna och pappa Tobbe. Man får åka med ångloket till St Olof och M var helt lyrisk. Han fick en konduktörsväska av oss också med biljetter och sån man klipper hål i biljetten samt vissla. Han fick också ett litet tåg som lååååååååter när man trycker på det. Verkligen LÅÅÅÅÅTER HÖÖÖÖGT! Nåja. Han är lycklig. Vi försöker begränsa tutandet till hans rum och när vi leker tåg.


Katterna

Katterna har det bra och får vara ute om dagarna. Sambo-Älskligen ska åka och vaccinera dem idag så är det också fixat. Sen ska de ju båda kastreras men det tar vi längre fram tyckte vetrinären. Då ska vi också passa på att öronmärka dem när de ändå är nedsövda. De har hittills inte protesterat mot Ms framfart så det är väl inte så farligt som man själv känner att det är. Det har lugnat sig avsevärt sedan de kunde ströva fritt ute och inne.

Avslappnad

 

Sagostund (M håller inte hårt även om det kanske ser ut så)

Mysan (flickan) och Burris (pojken då) heter de. Flickan var väldigt lugn och mysig när hon kom. Ville mest ligga och mysa. Men oj...en riktig jägare är hon. Hon har tuffat till sig väldans mot sin bror som förut hade övertaget lite. Mysan ville verkligen gå ut. Hon klättrade på nätdörren och var jättearg om jag gick ut. Så när vi lät dem gå fritt for hon upp i ett träd direkt och på jakt runtom på tomten. Men när nyhetens behag lagt sig lite så har de varit inne jättemycket också. Vi ska sätta upp en kattlucka i dörren på uterummet så kan de själva gå in och ut där.

Burris har fått sitt namn efter att han spinner och burrar jättemycket. Han är JORDENS kelgris!!!!! Precis som min katt jag hade, Lizzie, så lägger han tassarna runt halsen på en och pussar. ÅÅÅÅÅ. Så härligt. Mina katter, Lizzie och Tracy, var verkligen goa. Men ...omständigheter (allergi etc) gjorde att jag var tvungen att omplacera dem:(

Lekfulla och goa katter är bäst och vi hade sån TUR att få dessa två som var precis som man ville ha dem. PERFEKTA!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0