J-LA sjukvård

Blir galen! Det enda de vill är att tjäna pengar känns det som.

Besöket kostar visserligen ingen förmögenhet men om man tänker på hur mycket jag slänger ut på mediciner som jag ska "prova" (det vill säga kan räcka med att jag äter 10 tabletter av 100 i asken och märker att de inte fungerar - så ska jag prova nya - och de kostar ca 200-400 kronor per burk) springa på undersökningar för att se om något har blivit vajsing efter operationen som jag själv får betala.....300 kronor per undersökning. All frånvaro från jobb man tar sig, semestrar för att åka på dessa undersökningar osv. så blir det en hel del pengar. Det känns när man inte har någon fast inkomst och denna månad NOLL i inkomst.
Bild från mariageraci.blogspot.comMin ögoninflammation har påverkat synen så pass att jag ser väldigt suddigt (eventuella stavfel kan bero på detta då jag har svårt att se varje bokstav ordentligt) vilket gör att jag inte tänker stämpla a-kassa och slösa bort de dagarna när jag ändå inte kan sitta och läsa jobbannonser och sånt. Jag ska dessutom smörja salva i ögonen 4 ggr varje dag och då ser jag ännu mindre under ett tag.

Idag ringer jag vårdcentralen och frågar hur jag ska göra för jag behöver nog läkarintyg till försäkringskassan. Jag har ju fortfarande förkylning och ser ju knappt för min inflammation. Då får jag svaret "du får boka en tid hos en läkare den åttonde dagen". Jag ska alltså betala 120 kronor till för att få lappen. "Du skulle ha sagt till om det igår", säger hon..........."Och förresten så var det en distriktssköterska du träffade igår och hon får inte skriva ut sånt". Men om jag hade sagt till igår hade jag fått träffa en läkare för samma 120 kronor ......Men då hade jag ju inte börjat med salvan som förvärrat situationen!!!

Minnesanteckning: INTE GÖRA NÅGOT FÖRRÄN ÅTTONDE DAGEN OCH KRÄV ATT FÅ TRÄFFA LÄKARE!

Service! Alla där vet vem jag är och vilka besvär jag har haft efter operationsskadan. Alla vet hur förtvivlad och ledsen jag är på att behöva ens besvära dem med mina besök. Hur svårt kan det vara??? Måste läkarna lägga in 120 kronor i en automat för att få ut papper att skriva på? Eller vad. Jag förstår principen de har men detta är knappast något som gör en frisk!! Ständigt detta ekonomiska trassel för att sjukvården äter upp mina sista besparade pengar hela tiden!! På besvär jag fått för att en kirurg skadat mig!! Jag blir bitter!!

Nu har jag vräkt ur mig och ska fortsätta dagen!! Sambo mår inte heller bra idag och blir hemma en dag till. Stackarn. Vi får snart sanera huset från basiller och virus! Fattas bara att magsjukan träder in i vårt hem.

Ett mindre anfall hade jag på morgontimmarna också. Tog mina mediciner men känner fortfarande mig öm i magen och ont i axel/bröst. Mår illa och ynklig, känner jag mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0