I morgon är första dagen

....på en ny period som startar i mitt liv. Mindre kolhydrater!

Jag kan tyvärr inte följa någon diet a´la LCHF för det innehåller alldeles för mycket baserat på stekt ägg, äggomelett och en massa som jag inte kan äta på grund av attackerna.

Men att minska kolhydrater är ju aldrig fel. Trött på chips är jag ändå. Femal balans verkar fungera rätt bra. Jag är mindre godissugen faktiskt. Förut var jag TVUNGEN att ha lite godis varje dag men nu känns det inte alls lika livsviktigt. Vet inte men jag tycker nog att mitt humör är lite stabilare. Jag känner mig lite lugnare och mitt hjärta rusar inte alls iväg i stress lika mycket. Vi får se om det blir bättre vid PMS nu i veckan.....TRUM TRUM TRUM TRUM

Jag är ju sedan maj förra året (tror jag det var) med i Matdagboken. Där kan man hitta recept och skriva in allt man äter under dagen för att hålla koll på både kalorier men man får också väldigt bra diagram på fett, protein och kolhydrater, alla vitaminer, olika fetter, kolestrol, mineraler osv. Så jag ska se om jag kan hitta lite som passar mig.

Jag tänker absolut fortsätta äta pizza, McDonalds, godis och socker av olika slag. Men dra ner på pasta, ris och potatis och mycket MINDRE av den sortens energi. Motionscykeln ska få arbeta lite också tänkte jag. Just nu fungerar den bara som klädhängare. Inte bra!!!

Tänkte kolla om kosten också förbättrar eller försämrar mina attacker. Igår hade jag en massiv attack vid 20-tiden som höll i sig ungefär en timme. En mycket kort attack alltså i mina mått mätta.

Veckan i övrigt bjudet på Öppna förskolan, Föräldramöte, Intervju och annat sköj. Återkommer i alla ämnen.
Kommentarer
Postat av: Angelica

Synd att du inte kan följa LCHF för den funkar jäkligt bra annars.

Men hoppas du lyckas bra ändå....dra ner på kolhydrater är bra man blir trött i början men kroppen vänjer sig efter ett tag :)

2011-01-30 @ 21:25:39
Postat av: Bella

Många som försöker sig på LCHF nu men det verkar ju fungera.

Lycka till!

2011-01-31 @ 10:40:21
URL: http://bbella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0