Bättre och bättre dag för dag

Ja, tempen visar mindre nu och idag har jag varit på vårdcentralen och fått salva för ögonen. Stryks på tills jag är helt symptomfri från bindhinneinflammationen i ögonen samt tre dagar extra efter det.

Passade på att klippa mig också när Sambo-Älsklingen var hemma (har varit sjuker men ska jobba i morgon igen). Kom på när hon fönade håret att jag GLÖMT PENGARNA HEMMA. Men det var okej. Det är en bra sak med att leva i en liten by där "alla känner alla". När jag ändå skulle upp igen och lämna pengar på eftermiddagen så passade jag på att få M klippt också. JÄTTEDUKTIG var han som satt fint på stolen.

Nyklippt kille. Nedan hur han såg ut tidigare.

 

Smoothies till mellanmål. Älskar min Magic Bullet.

 

Vår snögubbe från igår är väldigt lik E.T nu tycker jag!I morgon ska Ma till dagis och jag ska fortsätta sökandet efter ett jobb! Det ska bli intressant. Jag försöker koppla bort allt sånt de dagar han är hemma för det går ändå inte att söka då. Bättre att ägna tiden åt det när han inte är hemma och koppla bort det helt andra dagarna. Nu har jag ju varit så mycket sjuk och han också så det har ändå inte varit läge att söka så hårt.

I helgen planeras det en resa till Ullared med än kär vän. Men hon har magsjukan för andra gången på en vecka så ....vi får hoppas att hon tillfrisknar tilll söndagen! Jag skulle så gärna vilja komma iväg på det nu när jag missat två resor förra året.

Vi fick decembers elräkning idag....*GULP*. Med grundavgifterna från E.On så blev det 5000 kronor. Men vi har kalkylerat för det så det är inget vi drabbas av denna månad. Men så värst många av den typen elslukar-månader har vi ju inte direkt kalkylerat för. Den här månaden får jag dessutom noll i inkomst förutom från FK som man kan vänta ihjäl sig på innan det dyker upp. Turligen och smart uträknat hade jag redan lagt undan för en månad som denna så det är redan betalt. LUCKY ME!Kommentarer
Postat av: Josefine - mamma till Hugo

Överraskning i bloggen!! Kika in.

2011-01-17 @ 19:35:17
URL: http://joosefinea.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0