Möte 3 idag

Idag träffade jag Chef nr 3. Jättetrevlig och fina lokaler. Men .....när man söker jobb i en organisation där det är tvära kast just nu i och med att införandet av det nya personalsystemet för alla 20 000 anställda inte går som planerat så behöver förvaltningarna nu se över vad de har sökt för medarbetare och vad de egentligen har bäst behov av just nu. Ett meddelande från den centrala enheten gick ut förra veckan som fick alla chefer att omprioritera både arbetsuppgifter och behov på avdelningarna. Så är det ibland. Stora utmaningar.

Chef nr 3 vill därför avvakta med att tillsätta tjänsten nu. Men det var ju oerhört nyttigt och bra att få träffas. Som sagt, jag knyter kontakter och utökar mitt nätverk. Har inte hon jobb så kanske hon vet nån som behöver min kompetens på annat håll. Efter mitt jobb i Östra Göinge som jag fick genom ett samtal med en jättetrevlig, okänd kvinna på ett tåg en helt vanlig dag - så ser jag alla kontakter som en möjlighet.

Jag kanske borde bli jobbcoach som alla tjatar om. Nä, just nu är jag inte riktigt inne på den linjen dock.

I alla fall som det ser ut nu så är det att vinna eller försvinna i morgon. Har meddelat chef nr 1 att jag kommer på möte i morgon eftersom det inte blev något kontrakt skrivet idag. Jag har även meddelat chef nr 2 att jag ska träffa chef nr 1 igen i morgon och hoppas att han kan vänta med mitt besked till efter lunch. Kan han inte det så - ja, då förstår jag ju det. Så...vinna eller försvinna.

Jag fick panikkontakta ett annat uppdrag jag sökte som handlade om arbetsmiljö. Det var en tillsvidaretjänst så det vill man ju inte missa genom att sätta sig i avtal med någon ända till sommaren. När han skummat igenom min ansökan så såg han att jag nog saknade den där djupa erfarenheten inom vissa arbetsmiljöområden men han kunde ju inte säga blankt nej eftersom jag ändå har kompetens och erfarenhet av arbetsmiljöarbete. Men där skulle rekryteringen inte starta förrän den 14.

ÄNDÅ ser jag det väldigt positivt. En stor organisation och mycket händer. Behov uppstår hela tiden. Dessutom kommer det nog att rulla på för företagen nu fram till sommaren också så det finns nya möjligheter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0