Lördag

Idag var det egentligen planerat att gå till svärmor en sväng men hon hade fullt upp så vi sköt på det till i morgon.

Vi tog en tur med Marcus kusin och föräldrar till återvinningen och sen lekparken. Jättetrevligt och sååå skönt när solen började titta fram.

Idag har vi ätit Pannbiff med vitlökssmör och ostsallad. Sen var vi mätta hela dagen fram till kvällsmaten faktiskt. Då blev det räksmörgås. Syndade i alla fall idag med en öl. SÅ GOTT JUE! Men sen blev det inte mer. Jag åt morötter till snacks under filmen. Vi såg "Matilda" på video on demand från Cdon.com. Funkar skitbra att ladda ner film därifrån och hyra om helgerna. Slipper man ta bilen in till en videobutik och se om det finns nåt ledigt. Dessutom slipper man lämna tillbaka dem också.

I morgon ska jag laga Tacopaj och Guacamole. Nu är pajdegen gjord på mestadels ägg och det klarar jag ju inte utan att få hemska buksmärts-anfall. Så vi får se hur det går med det. Får äta det skapligt tidigt för sen kan man ju bara räkna 6-12 timmar framåt så kommer anfallet.

Vi tänkte bowla i morgon också. Vi får se om de gamla takterna sitter i. Ska bli kul för det är Marcus första bowling om man bortser från att vi har spelat det här hemma i hallen:)


Kvällsfikat blev Turkisk yougurt, lite fil, äpple, linfrö och nötblandning. Mandel håller jag mig borta från för det ger mig luftrörsproblem. Retar i halsen och hostar.

Kan bara flika in också att Femal Balans som jag började med för någon månad sedan verkar fungera faktiskt. Jag känner inte alls samma stress för saker och ting som kör i hop sig. Jag (detta låter konstigt) reagerar inte lika starkt på irriterande ljud. Jag kan förstås tänka tanken men känner mig mycket mer fokuserad nu på det jag gör. Exempelvis kan jag koppla bort annat när jag t.ex. tittar på tv mycket bättre än innan. Nu har jag ju börjat med både Femal balans och Omega 3-kapslar så vilket som ger vilken effekt vet jag inte. Men jag har ju ätit Omega 3-kapslar förut och ändå fått stressymptom på vissa saker. Nu verkar det som om jag fått lindring i en hel del i alla fall. Har inte haft lika mycket PMS denna gång heller. Det skulle ta två månader ca innan man började märka skillnad men jag känner mig faktiskt mycket mer avstressad än innan när det uppstår situationer.

Hurra hurra.

Nu är det natti för mig. Lördagkväll och slut redan. SUCK. Men ....sonen vaknar ju tidigt så man får ju pallra sig i säng.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0