Sonens tur?

I morse när jag tände lampan blev M förtvivlad och sa "Neeej, mamma släck!" och höll armen över ögonen. Hm...provade lite med både rullgardin och lampor men han reagerade på ljuset. Ont i huvudet? Att fråga ett barn är som att förhöra en anklagad i häktet. "Har du ont i huvudet, gör det ont här, är ljuset jobbigt, vad gjorde du vid 16-tiden igår eftermiddag, vad är din relation till XXX på dagis??"


Han har i alla fall inte feber. Kanske är huvudvärken ett resultat av att han slog sig i bakhuvudet igår på dagis. Han hade studsat på en sån studsgrejj och tappat balansen bakåt. Slagit huvudet och blivit jätteledsen. Men sen hade det blivit bra igen så ......Han har både bula bak och fram på pannan. Så....kanske (hoppas) är det ett resultat av för många olyckor.....ELLER - fick också tips av en bybor på Facebook att det gick ögoninflammation på dagis. Han har gnuggat ögonen både igår och idag så tanken slog mig redan då....Kan ju vara därför han reagerar på ljuset och har lite obehag i ögonen. Jag ska börja badda redan nu!

Så..vi får fördriva tiden bäst vi kan här. Hade mer än gärna kommit ut en sväng och åkt till jobbet idag. Hade behövt uträtta lite ärenden och så....men men......

Letar bil förtvivlat. Ska ha en automatare, gärna en som bara gått en 16000 mil eller nåt. Rimlig prisnivå är väl ca 20-25 000. Helst med drag bak och kombi. Välskött och alla papper sparade. Nybesiktigad och skattad. Sommar och vinterdäck. Går det att ordna på nåt sätt så hör av er:)


Igår beställde jag en Ipad 2 också. Min gamla slitna dator är sååååå seg. Blir tokig. Den är ju ändå VÄLDIGT utnyttjad under dessa år jag haft den. Men jag tycker inte jag behöver en ny stationär eller lap då jag bara surfar och grejjar. Skönt att ha med sig en Ipad också överallt och kunna maila, kolla jobbmail, surfa, spela spel-appar och så. Så det blev en svart Ipad 2 wifi 3G med grönt skydd och nya hörlurar (har nog slängt de andra i soporna av misstag tyvärr. Behöver ju en med mikrofon till Iphonen också så det var tyvärr nödvändigt att skaffa nytt för 300 kr suck!)

M spelar ju spel på min mobil hela tiden så jag tänkte att han kunde ju spela på Ipaden eller Iphonen så kan jag använda den andra. Nu är det ju upptaget när han spelar och jag kan inte göra nånting .Bra att ha i bilen också tycker jag när man ska söka kartor etc. Mobilen är lite för liten för att leta sig fram med.

 

Tyckte först att abonnemanget störde med 200 kr i månaden men så kom vi på att det sitter ju ett 3G kort i vår lilla minilap. Vi använder den inte så mycket längre så Sambo-Älsklingen ringde till Telenor och bad om ett micro-simkort istället på det abonnemanget. 250 kr skulle det kosta. Så jag sa att vi kunde ju säga upp abonnemanget och skaffa ett Telia istället då. För samma pengar 200 kr i månaden. Då sa hon att hon kunde ju bjuda på de pengarna om man uppgraderar sitt abonnemang. Men Sambo-Älsklingen skrattade och sa "Är det inte redan maxat då" och då fick hon ge sig och sa "Okej då" . hahaha. Där sparade vi 250 kr och de fick behålla sin kund. Vi hade det på 2 år och det skulle gå ut nu i maj, så vi hade lätt kunnat säga upp det. Finns ju ingen anledning att betala 250 kr för att vi ska behålla Telenor. Sambo-Älsklingen skaffade minilappen och trådlösa internet när jag låg på sjukhuset för två år sen efter helvetes-operationen. Världens finaste pojkvän är han. Plus att vi länge hade funderat på att skaffa en liten bärbar då ingen av oss hade det.

Sen kan man ju använda mitt trådlösa USB-internet på den lilla om man vill så minipcn blir ju inte helt obrukbar.

Sen sade jag upp mitt abonnemang på Tv 4 play för jag hinner inte kolla på deras webbtv längre. Så där fick jag in den halvan av 3G-kostnaden. Vilket gör att jag inte behöver lägga mer pengar extra än jag gör idag.

TJOHO!

Åh, vad jag är rastlös och så sitter man här med en halvhängig liten kille. Vi får helt enkelt ta en tur till affären sen. Han får ha solglasögon och keps och sitta i vagnen med solskyddet över. Lite luft måste han ju ha.Kommentarer
Postat av: Bella

Skulle också behöva byta ut min gamla sketna dator men just nu så har man ju tusen andra saker man skulle behöva lägga pengarna på.

Hoppas du blir nöjd med din nya ipad sen!

Kram

2011-05-05 @ 13:13:24
URL: http://bbella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0