Hurra..huvudvärken borta

Tempen är nere på normalvärde och huvudvärken ger sig sakta men säkert.

Har fördrivit dagen med att lägga ut Styvis kläder och lite av våra skor på Tradera. Sitta och glo i väggen är inte min grej även om jag är sjuk. Man måste vara produktiv på något sätt ju. Jag har redan sålt ett par vita tygskor. Sätter några med Köp-nu-pris eftersom jag vet med mig själv att jag ibland hoppar på sånt då man inte har tid att sitta där och vänta på sluttiden. Är det ett rimligt pris så kör man på det. Och det hade den här gjort.

Bästa Nina har varit här en snabbis också och köpt klänningar till sina tjejer. Hennes äldsta dotter var tyvärr också hemma sjuk idag. Har haft feber nu ett par dagar och känt sig dålig. Så Nina tog henne till vårdcentralen och hon hade ju halsfluss. Hm..jag är ju lite knas i halsen och igår trodde jag faktiskt att jag drabbats av det samma..men ...Om jag får en duns till med feber och så går jag nog också en vända och kollar IGEN så jag inte har halfluss jag också. Det går ju farao bara runt elände här i byn. Maginfluensa och halsfluss. Vi har liksom inget annat känns det som.

Jag fick i alla fall väldigt goda ord från min kära chef idag. Det värmde och jag ser ett uns hopp om en ljus framtid framför mig.

Idag damp även ersättning för operationsskadan in. Räcker i alla fall till körkortet (som är en dyr historia för mig kan jag säga) och en begagnad, billig bil. Om man kommer att ha problem av det här hela livet är det förstås en fjutt i rymden i ersättning....

Nu ska jag i säng med lite kvällsfika och tv. I morgon ska jag styra till jobbet hoppas jag. Feber - håll dig väck!!

Kommentarer
Postat av: Bella

Vad skönt att du börjar må bättre!

Skönt att få ersättningen nu också, men kan förstå att det självklart känns som en fjutt i rymden om man jämför.

Hoppas febern håller sig borta nu!

2011-05-05 @ 13:04:22
URL: http://bbella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0