Snöar igen

Nu börjar det snöa igen. Jag har varit och jobbat på förmiddagen och kom hem vid 13-tiden. Så fort jag såg att det  började så gick jag och hämtade hem Marcus från dagis. Han skulle vara där till 16 idag men hellre få hem honom innan det blir för j-ligt med snön. Plugga får jag göra nån annan dag.

Sambo-Älskling och jag åkte samma tåg i morse. Han tog med sig bärbara datorn och tandborste utifall han blir insnöad i stan idag också. Mycket klokt planerat!

På jobbet idag fick jag lite introduktion av mitt kommande arbete. Personen som egentligen skulle visa mig var inte där idag så jag hoppas att jag snart ska få träffa henne och börja rekrytera. Men det var bra att det inte blev heldag idag med tanke på vädret. Däremot har jag ett problem då jag behöver få in intyg för tidigare anställningar - upptäcker till min bestörtning att jag är en slarver på detta område. Har massa fina intyg och papper men det fattas en del. Så jag har ringt runt i hopp om att få in lite för att lämna på jobb som underlag för min lönesättning. Det är hårt att se sina egna brister! Trots mitt ordningsamma sinne så brister detta ändå. Hur kul var det att ringa till Nyköpings kommun och fråga om papper från 1991/1992! Men hon skulle se vad hon kunde få fram. Jag är oerhört tacksam.

Ikväll är det Gospelövning, men detta väder ger jag mig inte ut i. Sambo-Älsklingen jobbar dessutom kväll och risken är ju stor att han kan bli insnöad där så. Då är jag hellre säker på att barnen har någon förälder hemma.

Vi har börjat korta ner Marcus sovtid på dagis nu. Diskuterade med personalen vid lämning och tänkte att vi provar att korta ner den. Får vi se om nätterna blir bättre. Med tanke på att han valde bort middagslurarna i helgen så kanske det är på gång att han vill korta ner dem (hoppas INTE han vill ta bort dem).

Marcus tittar på Teletubbies (favoriten jämte Thomas och vännerna) i sin systers rum och hon är i skolan fortfarande. Jag ska nog börja leta reda på ett rättsfall som jag ska redovisa på torsdag. Får se om jag hittar nåt intressant.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0