Nu kan jag nog berätta.....

Filmen Public Enemies (2009) igår var SKITDÅLIG! Styvis och jag fnissade sönder hela filmen när vi tröttnat. Sambo-Älsklingen blev sur och gick in till datorn. Då var det ju inte lika kul att fnissa längre. Jag var besviken på filmen nåt så grymt. Jonny Depp var med och allt och så var den skitseg. Inte värd att se tyckte vi. Men mitt rödvin var gott och godiset slank ner.....och vi skrattade MASSOR.

I alla fall...det jag skulle berätta om ......det roliga......

Jag blev erbjuden ett uppdrag på mitt gamla jobb. FASIKEN! Nu har jag ju inte tid att klämma ihop både skola på heltid, jobbet på ena stället och det på andra stället Jag har nog att få ihop tid till det jag har. Vi får se vad själva uppgifterna är om jag kan förlägga det mesta hemifrån. Då kan jag ju åtminstonde jobba lite mer på kvällar och så. Under mars är det som mest nu. Mitt uppdrag på Det ena tar slut den 31 mars. Sen tror jag inte det bli vidare där. I alla fall får jag ju tacka nej och be dem ha mig i åtanke om det dyker upp nåt annat framöver.

Uppdraget på det andra stället är det VÄLDIGT svårt för någon annan att hoppa in i för det har ju med allt mitt tidigare jobb att göra där. Det är ju roliga saker och för mig rätt så lätt ändå. Värre för någon annan att komma in bara sådär och reda i allt. Så själva uppgifterna känns ju bara roliga och inte stressigt så. Men det är värre om man inte kan jobba hemifrån.

What to do, what to do. Huvudet snurrar i hundranittio och magen katarrar.

Om bara M kunde sova två timmar på dagen när han är hemma. Då fanns det i alla fall den tiden att plugga/jobba. Han får helt enkelt gå fler timmar på dagis nästa månad. Ska puscha på min Sambo-Älskling mer att ta tag i att vara föräldraledig varannan fredag. Det skulle vara bra för Marcus.

Nu ska jag plugga för kanske kanske kanske kanske så sover Marcus nu


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0