Min underbara son

Han är så duktig. Vid läggningen idag så var han lite så "springa upp och sen tillbaka när mamma säger till". Han springer upp och tänder taklampan åsså grejjar han med det han vill. Jag ledde tillbaka honom två gånger men sista gången lät jag honom grejja vidare. Så efter några minuter av lite rasslande ljud så hör man hur han släcker taklampan och går och lägger sig. Helt underbar!

Idag snöar det igen. Det tar aldrig slut. Jag gillar snö starkt men tycker det är jobbigt när man inte vet om man kommer hem med tågen och så. Lite förseningar är okej men det vore jobbigt om någon fastnade på rälsen mitt i ingenstans.

Sambo-Älsklingen tog bilen idag och jag hoppas han kommer ända hem.

Idag hade jag skolan och ett härligt rättsseminarium. Vi hade ett rättsfall om en restaurang som förde liv och grannarna klagade. Restaurangen fick bara hålla öppet till 22 tyckte Länsstyrelsen. Grannarna lackade ur och restaurangen också (båda då av olika skäl). Fallet var inte intressantare att läsa än att det ältades i kammarrätten och regeringsrätten om VEM som har rätt att överklaga ett beslut som Länsstyrelsen tagit. zzzZZZZ

Man kunde väl fått nåt intressantare, kan man tycka.

Vi tog oss igenom detta i alla fall, jag och mina gruppkamrater och var nöjda med dagens redovisning.

I morgon kanske jag får hem min modul och Boxer-kortet...wohooo! Jag får kanske OCKSÅ hem vinsten från Buaknallen....wohooooO!

Nu ska jag slappa vid tvn. I morgon är M hemma med mig och vi ska hälsa på hans kusin. Sambo-Älsklingen jobbar eftermiddag i morgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0