Alltså...helt sjukt

Då jag ringer till Boxer och ska teckna ett extrakort till (vi har ju ett till Styvis) så blir jag upplyst om att tv3 och kanal8 INTE ingår i det andra extrakortet. Helt sjukt ju! Men det var billigare, BARA 49:- istället för 79:-

Vem bryr sig EGENTLIGEN. Det är ju tv3 man vill ha jue.

Så hade jag sett att man kunde binda extrakortet vissa tider (24 mån, 12 mån eller tillsvidare) och beroende på vilken man tog fick man ett erbjudande. Det var digitalboxar och moduler.

Då Sambo-Älsklingen köpt en modul för 800:- så tyckte ju jag att det verkade bra att få ett för 1:- om man tecknade på 12 månader. Så kan han lämna tillbaka den modulen och få lite chash tillbax.

Så säger tjejen i kundtjänst (agent kallas de) att "Om du tecknar på 12 månader får du första månaden gratis, vad sägs om DET?". (Lite käckt så)

Så jag svarar "Om jag tecknar via internet då och får en modul för 1:-, vad sägs om DET?"

Då börjar hon ju skratta och håller med om att det är ju ett bättre förslag. (De lurisarna).

Sen undrar ju jag förstås hur det ska bli när vi tecknar kort 3 och 4 i framtiden. M ska ju ha ett och Sambo-Älsklingen vill säkert också ha ett. Så jag frågar "När man skaffar kort 3 och 4 - blir det färre och färre kanaler då".

Tjejen skrattar snart på sig.

"Jag menar...det är ju synd om killen här som köper tvapparater till alla och sen när han själv vill ha en så finns det knappt några kanaler kvar".

Jag har gjort hennes dag. Hon skrattar högt och lovar att det bara är tv3 och kanal8 som försvunnit.

Om 5-10 dagar får jag min efterlängtade modul och extrakort.

TackKommentarer
Postat av: Lotta

Hej!!!

Grattis! Kika i min blogg... ;)

Ha en bra dag!

2010-02-15 @ 10:30:31
URL: http://esmeralda71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0