Tack för presenternaHär är en bild på vår smörgåstårta vi hade idag.
Den fick väl godkänt av gästerna.

Tack för presenterna och att ni ville komma

M hade så roligt och sprang så mycket runt runt här så han spydde. Då har man ett bra party!

Nu ska jag ner i duschen och sen blir det lite plugg och tv.
I morgon har vi skola hela långa dagen!
M får en tuff vecka med 40 timmar på dagis. Jag hoppas jag får möjlighet att hämta hem honom tidigare.
Nu skulle man haft sin mamma och pappa här som lite stöd att ha honom hos någon timme.
Det är ju en nackdel med att bo så långt borta.

Jag hoppas våren infinner sig snart faktiskt. För då kommer de ner och hälsar på. M kommer att bli jätteglad!


Födelsedagskalas

Då jag fyller härliga 38 år i morgon har jag bjudit närmast sörjande på lite födelsedagskalas idag. Sambo-Älsklingen och jag har swischat ihop en smörgåstårta. Den ska bara garneras i det sista så är det klart.

Vi höll tummarna att M skulle bli trött vid lunchtid så han inte höll sig vaken allt för länge in på eftermiddagen. Han hade omöjligen velat sova sen när besöket kom. Så då hade det blivit grinit och eländigt här. Men så började han gäspa lagom till lunchen så efter han ätit hamnade han skönt i säng.

Då kommer förstås Sambo-Älsklingens kompis och bankar på dörrklappen så man anade att han tyckte vi bodde i ett slott. När Sambo-Älsklingen öppnar vrålar han (han har en hög och stark röst) HALLÅÅÅÅ! och Sambo- Älsklingen som hör M vakna till säger bara "Jaha...där vaknade han".

Jag undrar...varför fattar inte vissa att man kanske inte svarar i telefonen för att man inte har tid eller ens VILL träffas just den dagen/tiden. Måste man komma braschandes då? Det brukar inte jag göra. Svarar man inte i telefonen betyder det väl att man har annat eller inte är hemma? I stort sett ALLA har nummerpresentatör så de ser att man ringt.

Detta förbryllar mig enormt! Jag har inget annat att störa mig på idag så nu stör jag mig massor på detta fenomen.

Har folk verkligen ingen respekt för att andra har ett liv? Tänker man inte (speciellt om man själv har haft små barn) på att man inte kan ringa hem till folk vid 23 på kvällen eller banka på dörren när man vet att folk jobbar skift och kanske sover på dagen eller att man har små barn som behöver sova?

Nä, tydligen inte! MORR

SÅ nu ska jag släppa detta och gå ner i tvättstugan och stryka bordsunderläggen till fikat.

Nu sover äntligen lilleman.

Barnfilm

Jag anslöt mig till Tv4 Anytime för ett par månader sen för jag var så extremt uttråkad och extremt sugen på deckare (Poirot, Taggart, Mordkommissionen, Oskyldigt dömt etc) och då fick man 100:- i rabatt hos Discshop.se . Idag beställde jag två filmer därifrån och betalade alltså ingenting.  Det blev "Bondgården" och "Elias och kungaskeppet".
 Den nya vattenkokaren invigd

Den är jättebra. Låter som ett helt flyg startar men snabbt går det och man kan ställa den på att hålla värmen också så man slipper koka nytt hela tiden. SUVERÄNT! MYCKET NÖJD!

Här händer inte så vansinnigt mycket mer än att Sambo-Älsklingen ska på begravning idag för att ta farväl av sin farbror. Personligen har jag bara hälsat på honom på en fest en gång för många år sen - så jag följer inte med.

Sen ska Styvis och Sambo-Älsklingen till badet och så lämnar han henne hos hennes mamma i kväll.

I helgen ska jag ha lite fika här för min födelsedag.


Marcus busstreck #2

Nu har han slagit till igen. Listan börjar med att han stod på knä på diskbänken med huvudet i skåpet härom dagen. Denna gång var mindre rolig men ändå inte katastrofal.

Jag fick telefonsamtal och Marcus ville rita. Ger honom kritan och vid obevakat ögonblick studsade han ut i vardagsrummet och målar lite på matbordet. Kludd kludd med grön penna (han har ju rätt färg i alla fall).

Får svårt att andas när jag ser detta och flämtar åt mitt samtal att jag "återkommer". Det gick att sudda det mesta. Marcus tyckte han var väldigt kreativ och hade skapat nåt fint.

YES!

Marcus har sovit jättebra och jag har hunnit både läsa propostionen för den lag jag valt att skriva om OCH påbörjat själva PM´et. Detta bådar gott för framtiden:)

Men nu måste han vakna

Styvis och Sambo-Älsklingen är på badhuset och plaskar. Själv vägrar jag visa mig i baddräkt. Det får bli t-shirt och shorts denna sommar GARANTERAT. Jag ska nog gå med svägerskan på stranden i sommar. Hon kommer att vara höggravid och garanterat större än jag. Då kommer jag helt plötsligt att se jättesmal ut. Så jag kommer bara umgås med tjockisar i sommar. Allt för att dölja mitt egna fläsk.

Min vattenkokare och antennkabel till min tv ligger på posten och väntar. Sambo-Älsklingen ska hämta det ikväll.

Jag hade köpt hem äggnudlar och en god Thai-jockamocka man har till kyckling "Peanut satay sauce" som vi hade till lunch. Skitgott. Starkt men gott. Marcus gillade det dock inte lika mycket. Han åt mest nudlarna och satt stundom med tungan utanför och stora ögon. Men han protesterade inte mer än så. Därför har jag inte dåligt samvete att vi gav honom kryddad mat...inte så mycket dåligt samvete i alla fall. Bara litegrann.

Till middag blir det MacDonalds tydligen (Sambo-Älsklingen ringde nu). De var hungriga och sen ska de ju träna Taekwondon så de ville ha mat NU! Inte mig emot. Då slapp jag ju styra med middagen också.

Detta blev en bra dag! Marcus och jag hann med en promenad med hans kusin också på förmiddagen när solen lyste. Perfekt.Nu kan jag nog berätta.....

Filmen Public Enemies (2009) igår var SKITDÅLIG! Styvis och jag fnissade sönder hela filmen när vi tröttnat. Sambo-Älsklingen blev sur och gick in till datorn. Då var det ju inte lika kul att fnissa längre. Jag var besviken på filmen nåt så grymt. Jonny Depp var med och allt och så var den skitseg. Inte värd att se tyckte vi. Men mitt rödvin var gott och godiset slank ner.....och vi skrattade MASSOR.

I alla fall...det jag skulle berätta om ......det roliga......

Jag blev erbjuden ett uppdrag på mitt gamla jobb. FASIKEN! Nu har jag ju inte tid att klämma ihop både skola på heltid, jobbet på ena stället och det på andra stället Jag har nog att få ihop tid till det jag har. Vi får se vad själva uppgifterna är om jag kan förlägga det mesta hemifrån. Då kan jag ju åtminstonde jobba lite mer på kvällar och så. Under mars är det som mest nu. Mitt uppdrag på Det ena tar slut den 31 mars. Sen tror jag inte det bli vidare där. I alla fall får jag ju tacka nej och be dem ha mig i åtanke om det dyker upp nåt annat framöver.

Uppdraget på det andra stället är det VÄLDIGT svårt för någon annan att hoppa in i för det har ju med allt mitt tidigare jobb att göra där. Det är ju roliga saker och för mig rätt så lätt ändå. Värre för någon annan att komma in bara sådär och reda i allt. Så själva uppgifterna känns ju bara roliga och inte stressigt så. Men det är värre om man inte kan jobba hemifrån.

What to do, what to do. Huvudet snurrar i hundranittio och magen katarrar.

Om bara M kunde sova två timmar på dagen när han är hemma. Då fanns det i alla fall den tiden att plugga/jobba. Han får helt enkelt gå fler timmar på dagis nästa månad. Ska puscha på min Sambo-Älskling mer att ta tag i att vara föräldraledig varannan fredag. Det skulle vara bra för Marcus.

Nu ska jag plugga för kanske kanske kanske kanske så sover Marcus nu


Vinterlandskap

Vilket vackert vinterlandskap jag möttes av i morse när jag gick till tåget. Vitaste vitt var det. Ledsamt att jag inte hade kameran med mig bara. Hade också önskat att jag hade varit snabbare och fotat de ENORMA istapparna uppe vid förråden vid stationen. Nu är de tyvärr borta. Trist. Man SKA ha kameran med sig alltid.

Idag beställde jag en gratisprenumeration på Tidningskungen


Det blev tre nummer av tidningenSambo-Älsklingen och jag satt just igår och pratade om att man ibland längtar efter att ha en dagstidning. Det fanns en prenumeration på Tidningskungen med DN. Men jag tycker det är så vansinnigt jobbigt när de kastar ner den i brevlådan 4-5 på morgonen och väcker mig. Jag är extreeeemt lättväckt. Sover ensam (Sambo-Älsklingen har fått ett eget rum) med öronproppar och stängd dörr (inte nu när Marcus kan gå upp själv dock - då är dörren alltid öppen) och ändå hör jag en massa ljud jag inte vill höra.

Jo, Sambo-Älsklingen har ett eget rum på 22 kvm i källaren. Egen ingång och toalett. LYX skulle nog många tycka. Jag skulle inte kunna tänka mig annat egentligen för han jobbar så tokigt. Ibland sena kvällar, ibland tidiga mornar. Då ska han knalla in i mitt sovrum och väcka mig eller? NÄE! Sen inte nog med det så snarkar han så det skakar i hela sängen. Så efter många års lidande och väckande av trött sambo som fick masa sig iväg till soffan eller annan bästa plats, beslöt vi oss för att ha varsitt. Han kan sitta uppe vid datorn till fyra på morgonen utan att det stör mig. Han kan komma hem hur rund under fötterna som helst, ta sig in utan att störa (förhoppningsvis, om han inte är helt plakat. Vilket han aldrig varit så) och kan stinka ner sitt eget rum med diverse spritångor och "annan" odör. Jag kan ligga på mitt rum och fisa bäst jag vill också.

Jag rekommenderar alla som lider och har möjlighet att skaffa egna rum bums. Man kan dessutom inreda precis hur man vill. Vi har ju ett samliv ändå (som man kan förstå av att M kom till oss) så det är varken mer eller mindre pga rumsfördelningen.

idag har jag jobbat. Det gick skitbra. Jag hade fem intervjuer inbokade varav fyra gick av stapeln. Det är jätteintressant att sätta sina teoretiska, beteendevetenskapliga och pedagogiska kunskaper i verksamhet. Man analyserar, känner in, förmedlar, administrerar och tar viktiga beslut (kan vara mycket viktigt i vissa människors liv. För många är vikarieanställning en fot in ju). I love it!

Ikväll, när M har somnat (vilket han gör i vilken sekund som helst) ska vi titta på film och dricka vin. JIHOO! Vi har ju semester....jag har i alla fall till på torsdag då det är jobbedag igen.

Jag har tyvärr tvingats begära uppehåll från kören. Det funkar inte att jobba så mycket, plugga heltid och gospla också. Jag vill ju umgås med min familj också om kvällarna. Det är så få timmar man träffas och så få timmar att plugga så......Men till hösten har jag förhoppningsvis bara ett jobb att gå till om dagarna. Då ska jag sjunga igen om jag har platsen kvar i kören.

Nu är det filmtajm.
Klätterapan

Idag hittade jag M på knä uppe på diskbänken med huvudet instoppat i skafferiet minsann. Jag satt i vardagsrummet och hörde honom släpa runt på köksstolen där inne i köket. Helt plötsligt hör jag ett bekant ljud (en vällingpulver-skopa) rassla runt i skåpet. Och där stod han så fint på knä. Så nu har jag satt snoddar även på överskåpen. Jisses...Man märker att han börjar göra såna "busstreck" nu. Helt i sin ordning för att vara barn. Men vi vuxna får ju ha hjärtat i halsgropen.

Larmkillarna har slagit ut mitt telefonjack i hallen. Så nu vet jag inte var jag ska ha den. Den funkar i köket på huvudjacket men ända stället att sätta den på är fönsterbrädan. Hur länge tror ni den får stå ifred där utan små fingrar som ringer till Australien?

Jag orkar dock inte tänka mer på detta idag utan sätter igång webbtvn och dricker te istället.

Natti

Nytt larm installerat

Vi tröttnade på Securitas höga kostnader och bytte till
Så de har varit här hela eftermiddagen.
När en av killarna satt på knä här i hallen och grejjade med ett uttag gick M fram och gav honom en stooor kram *hahahahaha*

Trots att M har varit suuupertrött har han kört på i 190 här så han lär sova gott inatt. FÅR jag hoppas. För natten som var väckte han mig 4-5 gånger. I morgon ska jag jobba så jag låter Sambo-Älsklingen ta natten istället.Nu är det snart kväll och hela dagen har gått åt till att springa efter M så han inte lånar deras verktyg etc. Trött är jag.

Sambo-Älsklingen är på Tae Kwondon och kommer inte hem förrän senare.

Igår kväll såg vi en film som faktiskt var bra. En familjefilm som heter  Fakiren från Bilbao.

(bilden är hämtad från Lovefilm.se)

 

 


SöndagsmysSambo-Älsklingen har gjort vårrullar:)Lampskärmen är fixad - ska bara grejja dit den på ramen (den är bara ditsatt lite provisoriskt just nu).Här har vi vinsten. Jag har fått rensa bort en hel del för att få in dem i hyllan.
Killen måste helt enkelt ha en hylla till. Tur att vi tog en billig hylla - och då menar jag inte att det är hylla Billy från IKEA...haha. Det är en sån Flärke från IKEA som bara kostar ca 170:- eller nåt.

Ikväll har vi söndagsmys och ska kolla på nån film tillsammans.


I morgon ska vi byta larmoperatör. Klockan 8 står första laddningen här och monterar ner det gamla och 12 kommer nästa gäng och monterar det nya. Ska bli spännande och se om vi får krångel med det nya. Hoppas INTE

Jag har just beställt en bok till kursen för 440:- I HATE! Varför ska det vara så dyrt. Studenter borde få extremt bra rabatt tycker jag. Hade jag köpt alla kursböckerna nya hade det kostat 3000:- och det är ju vansinne tycker jag. Jag börjar bli rätt stressad över allt nu - jobb och skola samt fritid som man vill ha. Gick igenom schemat för skolan och inser att NÄR ska jag hinna plugga och NÄR ska jag hinna jobba.

Men det reder sig med det också......säkert!

Tidig födelsedagspresent

Jag GILLAR att få presenter så här lite utspritt. Idag beställde jag en Vattenkokare av märket Philips som är i samma serie som vår kaffebryggare. Det blev på NetonNet jag beställde den. Åsså köpte jag en antennkabel till min tv för den gamla jag hittade fungerade inge bra. TACK mamma och pappa för den fina presenten.


Sen fick vi hem vinsten från Buaknallen.
Marcus blev tokglad.Jag hann inte fota så mycket för jag filmade också och det skulle ju lekas med sakerna också.
Men han fick som vinstDetta

Och så passade jag på att köpa en VW när jag var inne på deras webbsida. Åsså skickade de med en extra eftersom jag hade betalt frakten för min och de samfraktade med vinsten. Det var snällt tycker jag.

Det blev en röd och en blå VWSKITCOOLA


Solen börjar visa sig

Det var länge sen nu men idag kom solen fram och visade sig. Det är lite våraningar i luften. Det var någon som berättade för mig att våren brukade titta fram den 22 februari här nere i skåneland. Det är ju på måndag. Jag hade önskat att snön låg kvar, åtminstonde, till början på mars. Så ungarna kan få ett härligt vintersportlov.

Idag var vi och uppvaktade Sambo-älsklingens  styvfar som fyllde år. Jättetrevligt och barnen lekte massor. Därför har M nu slocknat på syrrans golv.Sambo-Älsklingen kom precis hem med pizza till mig och Kebabrulle till dem.

Min underbara son

Han är så duktig. Vid läggningen idag så var han lite så "springa upp och sen tillbaka när mamma säger till". Han springer upp och tänder taklampan åsså grejjar han med det han vill. Jag ledde tillbaka honom två gånger men sista gången lät jag honom grejja vidare. Så efter några minuter av lite rasslande ljud så hör man hur han släcker taklampan och går och lägger sig. Helt underbar!

Idag snöar det igen. Det tar aldrig slut. Jag gillar snö starkt men tycker det är jobbigt när man inte vet om man kommer hem med tågen och så. Lite förseningar är okej men det vore jobbigt om någon fastnade på rälsen mitt i ingenstans.

Sambo-Älsklingen tog bilen idag och jag hoppas han kommer ända hem.

Idag hade jag skolan och ett härligt rättsseminarium. Vi hade ett rättsfall om en restaurang som förde liv och grannarna klagade. Restaurangen fick bara hålla öppet till 22 tyckte Länsstyrelsen. Grannarna lackade ur och restaurangen också (båda då av olika skäl). Fallet var inte intressantare att läsa än att det ältades i kammarrätten och regeringsrätten om VEM som har rätt att överklaga ett beslut som Länsstyrelsen tagit. zzzZZZZ

Man kunde väl fått nåt intressantare, kan man tycka.

Vi tog oss igenom detta i alla fall, jag och mina gruppkamrater och var nöjda med dagens redovisning.

I morgon kanske jag får hem min modul och Boxer-kortet...wohooo! Jag får kanske OCKSÅ hem vinsten från Buaknallen....wohooooO!

Nu ska jag slappa vid tvn. I morgon är M hemma med mig och vi ska hälsa på hans kusin. Sambo-Älsklingen jobbar eftermiddag i morgon.

Jobbat idag

Det är JÄTTEROLIGT att jobba med rekrytering. Jag har alltid huvudvärk när jag går därifrån för fortfarande är jag ju ny och lär mig alla saker som ska läras. Och det är inte LITE det. Men roligt är det. Pluggar gör jag på vägen dit och hem. Idag hade jag min första intervju och det gick jättebra.

I morgon är det skola och tills dess ska jag hitta en lag jag ska skriva ett PM om. Jag är lite inne på att skriva om

Lag (2009:62) om åtgärder mot penningtvätt och finansiering av terrorism.

Det låter lite coolt tycker jag. Man ska ta en så ny lag som möjligt med så få ändringar som möjligt så här i början. Annars finns risk att det är jääättemånga och/eller jääättelånga propositioner man måste läsa igenom. Det är inte riktigt meningen. Så den har bara en ändring tror jag. Det låter väl bra.

I morgon har vi redovisning av ett rättsfall också. Jättespännande. Jag måste nog kolla det en gång till. Det är ju klar skillnad på att plugga nu när M är lite äldre och far runt som ett jehu.


Händer roliga saker

Jag kan inte berätta än vad......men jag tycker jag har rätt bra medflyt just nu. Lite som "när man är singel vill ingen ha en men så fort man blir tillsammans med någon vill alla ha en". Så är det just nu....men det handlar inte om kärlek dock...Där är jag ju så nöjd som jag bara kan bli! Love you A!

Nä, vi får hoppas jag kan berätta om detta roliga snart.

Nej, jag har inte blivit miljonär
Nej, jag har inte fått värsta drömjobbet med fast anställning
Nej, jag har inte blivit ombedd att ställa upp i OS
Nej, jag har inte fått påringning av Reinfeldt om ministerpostUtbrott utan dess like

Nu har min son haft en en-och-en-halv-timmes-utbrott.

Det börjar med att han drar och sliter i mig och jag ska komma - nej säger jag då för jag satt med Styvis i soffan och väntade på att maten skulle bli klar. Han blir vansinnig och kör då med att han vill ha vatten. (Hans utpressar-grej). Jag vägrar eftersom han är så bökig och gapig. Här får man ingen vatten om man gastar så där. Då får man lugna ner sig innan. Utbrottet fortsätter och han blir ömsom arg ömsom vill ha tröst.

Maten blir klar och jag ska då försöka få ut en köttfärspaj ur ugnen. Helt omöjligt med en utbrotts-kille som slänger sig runt benen. Då öppnas ingen ugn! Så vi fortsätter att konflikta. Jag försöker sätta honom på sin stol (en tripp trapp) och han vägrar. Tar ner honom på golvet och han fortsätter utbrotta. Lyfter ut honom varsamt i hallen och ber honom att lugna sig. Näe....menar han. Han vill inte ge sig och inte jag heller! Nu är det viljans kamp mellan oss.

Så middagen avnjöt Styvis och jag med lille M hängandes i min ena arm, gastandes och alldeles kryllig i lockarna av svetten. Vi pratade högt med varandra Styvis och jag för att överrösta.

- HUR GÅR DET MED TEATERN DÅ? skriker jag
- JO DET GÅR BRA, gastar hon JAG SKA VARA ETT VINDKRAFTVERK OCH EN KÖR
- VA KUUUL, skriker jag

Och M han vrålar han med i sin förtvivlan över att det inte blir som han vill.

Pappa kommer hem och han ignorerar honom också. M bryr sig inte om det för det är han och jag som konfliktar...det är han fullt medveten om och söker inte ens stöd hos pappa.

Pappa äter sin middag i vrålandet från M

Jag ställer då och då fram M flaska med vatten på bordet - klappar på stolen och säger "Ska du sätta dig så får du lite vatten". Eller "Om du lugnar dig så får du vatten".

Marcus blänger på stolen och är där och nosar ett par gånger, men kommer på att han minsann inte ska ge sig!

Han är uppe på stolen och säger "komma" och vill bli buren. Nej, säger jag. Lugna dig först och sätt dig.

Detta håller på ett tag....länge...mina öronproppar åkte in redan innan pappa kom hem.

TILLSLUT! Marcus sätter sig på stolen och blir tyst. Kampen är över.

Jag ger honom flaskan och klappar honom på huvudet. Kramar om honom och säger "Sådär, det var väl skönt, nu var du duktig som sitter så lungt på stolen".

Sen kramas vi och han är redo för sängen. Han har ju gastat sig ända till läggdags. Får välling och jag byter honom i sängen. Han slocknar på två röda.

Det bränner i hjärtat när man ska konflikta. Men det gäller att stå pall. Jag hade kunnat hålla på hela natten. För ger jag mig - så är det tyvärr likadant nästa gång.

Hoppas han drömmer sött och mår bra mitt lilla hjärta.

Tävla hos Agnieszka


Jag är med och tävlar hos Agnieszka om ett presentkort på 500 kronor hos Wilma och Morris
Var med du också !


Tedags


Va skönt det är att komma hem och det ligger nya, roliga, spännande tesorter i brevlådan.

Jag är ju med och tävlar om te på Tedags.nu och då passade jag på att beställa några provpåsar där på olika teer.  Det blev Äpple/Mango, Mormors fruktblandning, Helgblandning, Sommarens fröjder och Jerba Mate.

Smidigt..man kan läsa på om olika teer, beställa prov på de som är intressanta och vips så ligger de i brevlådan.

SMIDIGT!

Man fick också med lite text om te och hur man brygger. Nu önskar jag mig en tekokare som man kan ställa in gradantal på. Det hade varit skitsmidigt. Det är också smidigt för dem som har små och ska göra välling. Bara ställa in hur varmt det ska vara och så stannar kokaren på den temperaturen.

SMIDIGT!Så nu  har jag bänkat mig och ska prova Äpple/Mango.Jag vill också passa på att tipsa om Indiska som har goda teer.Där har jag köpt ett Chaite och ett Green mango. JÄTTEGODA.
Tidningskungen - kungen över prenumerationer

Tidningskungen.se finns inte mindre än ca 600 olika tidningar att välja på.

Tidningskungen.se säljer endast tidsbestämda prenumerationer vilket betyder att prenumerationen avslutas automatiskt efter att du fått de antal nummer du beställt.


En prenumeration är en perfekt julklapp eller present!

Här är tre av mina favorittidningar
Som bloggare kan du just nu få en gratis prenumeration till ett värde av 120:- - 450:-
Läs mer HÄR

Jobb jobb och skola

Den här veckan blir tuff.

Måndag - jobba
Tisdag - skola
Onsdag - jobba
Torsdag - skola
Fredag - ledig dag med M

Visst är det skönt med ledig dag för M men helst hade jag nog velat plugga den dagen. Jag läser febrilt i böckerna på tåget till och från jobbet. Kvällar är jag så trött så jag tittar hellre på tv.

I går somnade ju M 18.15 men sov faktiskt till 06.30. Jag vaknade av mig själv vid 6-snåret och låg och drog mig i sängen.

Sambo-Älsklingen jobbar bara konstiga tider denna vecka. 9-17.40 och 12-20 och 15-23, lite huller om buller. Positivt är att han kan ta M till dagis och lämna och M får mindre tid där än det var tänkt.

Idag nyser jag jättemycket.......Känner mig mosig och hängig. Hoppas bara jag inte blir sjuker. Jag kan inte missa ett seminarium/föreläsning till (fick ju hoppa för snöoväder ett par gånger).

Nu ska jag i alla fall njuta av att jag har vunnit leksak till M på BUAKNALLEN (se tidigare inlägg).


WOHOOOO Jag vannJAG blev vinnare i Lottas tävling om valfri leksak på
JAG VANN JAG VANN JAG VANN WOHOOOOO!

Alltså...helt sjukt

Då jag ringer till Boxer och ska teckna ett extrakort till (vi har ju ett till Styvis) så blir jag upplyst om att tv3 och kanal8 INTE ingår i det andra extrakortet. Helt sjukt ju! Men det var billigare, BARA 49:- istället för 79:-

Vem bryr sig EGENTLIGEN. Det är ju tv3 man vill ha jue.

Så hade jag sett att man kunde binda extrakortet vissa tider (24 mån, 12 mån eller tillsvidare) och beroende på vilken man tog fick man ett erbjudande. Det var digitalboxar och moduler.

Då Sambo-Älsklingen köpt en modul för 800:- så tyckte ju jag att det verkade bra att få ett för 1:- om man tecknade på 12 månader. Så kan han lämna tillbaka den modulen och få lite chash tillbax.

Så säger tjejen i kundtjänst (agent kallas de) att "Om du tecknar på 12 månader får du första månaden gratis, vad sägs om DET?". (Lite käckt så)

Så jag svarar "Om jag tecknar via internet då och får en modul för 1:-, vad sägs om DET?"

Då börjar hon ju skratta och håller med om att det är ju ett bättre förslag. (De lurisarna).

Sen undrar ju jag förstås hur det ska bli när vi tecknar kort 3 och 4 i framtiden. M ska ju ha ett och Sambo-Älsklingen vill säkert också ha ett. Så jag frågar "När man skaffar kort 3 och 4 - blir det färre och färre kanaler då".

Tjejen skrattar snart på sig.

"Jag menar...det är ju synd om killen här som köper tvapparater till alla och sen när han själv vill ha en så finns det knappt några kanaler kvar".

Jag har gjort hennes dag. Hon skrattar högt och lovar att det bara är tv3 och kanal8 som försvunnit.

Om 5-10 dagar får jag min efterlängtade modul och extrakort.

TackOj oj oj

Siktar in mig på en svintidig morgon då M slocknade redan vid 18.15

Han var jättevarm och helt slut men så har han ju inte sovit middag heller. Blir han sjuker får Sambo-Älskling vara hemma med honom i morgon. Jag ska iväg och göra karriär ju *smile*

Kokar storkok med köttfärssås för veckan. Jag kommer tacka mig själv i morgon.

Har försökt att förklara, återigen, för min Sambo-Älskling vad Paradigm är. Jag försökte förklara i termer av mjölframställning och vilka frågor de behandlar kring det de sysslar med. Men.....trots mitt pedagogiska (tycker jag själv) framförande så har det inte klarnat.

Återkommer i frågan......

Alla hjärtans

Önskar alla mina nära och kära en härlig Alla hjärtans-dag. Själva har vi eliminerat allt kommersiellt tjafs (tycker jag att det är) och firar varken mors-, farsdag, Alla hjärtans etc. Vi går ut och käkar på vår års-dag då vi träffades men thats it. Vi uppmärksammar varandra så det räcker tycker vi. Min Sambo-Älskling blev mycket nöjd när jag första Alla hjärtans beskrev hur jag ville vi skulle fira....det vill säga inte alls.

Morgonen började soft här. M kom upp vid 7 och sen har vi slappat vid tvn, ätit frukost och jag har just försökt att förklara begreppen Paradigm och Diskurs för min Sambo-Älskling. För mig är det ju rätt självklart vid det här laget och jag tycker jag äääär så pedagogisk och tydlig med exempel på förskolenivå. Men han har ett tekniskt och mer faktabaserat tänk än jag. Så frågan är om han inte försöker applicera det på mjöl-framställning och mögelodlingar eller nåt. Jag lyckades tyvärr inte få honom att förstå. MISSLYCKANDE!

Idag förbereder jag mig inför mitt jobb i veckan med intervjuer för rekrytering till vikariebanken.

Jag ska försöka få ihop en lampskärm till Styvis taklampa. Det ska vara samma tyg som gardinen. Vi får se hur det går.

Kul leksaker

Jag tävlar om leksak hos Lotta i samarbete med


Tävlingen pågår fram till den 14/2

Jag vill ha te

Jag är med i en tävling hos Kashayas i samarbete med Tedags där man har möjlighet att vinna ett presentkort värt 250 kr i deras butik.


WOHOOO!Som vanligt får jag alltid min födelsedagspresent ett par veckor tidigare än jag fyller (1 mars).
Av nån anledning vill min Sambo-Älskling skämma bort mig rejält. Vilket jag INTE har något emot....hehe.

Vissa år ger vi ingenting alls till varanda men när han köper presenter så är det alltid "The big-one".

Detta år blev det en TV till mitt rum!
Jag grät en stor tår av lycka och min Sambo-Älskling fick en låååång kram.

Jag har ju länge velat ha en tv och bara väntat på "rätt ögonblick". Men som alltid när man har fått ihop lite pengar så försvinner de ju på nåt annat som alltid är mycket viktigare.

Han är bäst min Sambo. Inte för att jag får saker men han tänker verkligen på att jag ska vara lycklig och nöjd.

Nu har ju M intagit min tv för man kan kolla på DVD i den också (Thomas och vännerna - förstås). Men jag kan ju sitta vid datorn då en stund och blogga. Inte helt fel. Kanske plugga lite också - vem vet!Tävling hos Carolina


Jag tävlar om ett Presentkort på 300 kr hos Ekokul hos Carolina – var med och tävla du också!


Skratt!!

"Häromkvällen följde jag med mina väninnor ut för en "helkväll med tjejerna".
Jag sa till min make att jag skulle vara hemma vid midnatt, "Jag lovar!".

Nåväl, timmarna passerade och margueritorna slank ner alldeles för lätt. Omkring klockan 3 på morgonen begav jag mig hemåt, ganska packad. Precis när jag klev in genom ytterdörren satte gökuret i hallen igång att gala
3 gånger. Snabbt som ögat, då jag insåg att min make förmodligen skulle vakna till, gal jag ytterligare 9 gånger.

Jag var ganska stolt över mig själv över att ha kommit på en sådan snabb lösning (trots att jag var stupfull), för att kunna undkomma en förmodad konflikt med honom. Nästa morgon frågade min make mig vilken tid jag kom hem, och jag svarade att jag var hemma vid midnatt. Han såg inte arg eller sur ut. PUST! Jag klarade mig denna gång!

Sedan sa han "vi behöver ett nytt gökur". När jag frågade varför svarade han. "Ja, igår kväll gal göken i gökuret tre gånger, sen sa den "Oh shit", gal 4 gånger till,  harklade sig, gal ytterligare 3 gånger, fnissade, gal två gånger till och sen snavade den över vardagsrumsbordet och pruttade".Den här historien är så makalöst kul, tycker jag. Jag hittade den hos Agnieszka som är en av tjejerna jag träffade genom mitt jobb som fritidsledare i Nyköping. Det var inte hennes privata historia men när jag läste den så såg jag definitivt henne framför mig för hon är lite smått halvtokig så hon skulle gjort nåt liknande *hahaha*.

Dagens lunch

Jag har förberett dagens lunch nu på morgonen. Det blir pannkaka med smet som jag mixat med Magic Bullet. Den är helt underbar......Magic Bullet alltså. Den köpte vi för pengar vi fick av min mamma och pappa en jul. Perfekt för dipsås, smoothies, pannkakssmet, omeletter, krossa örter/vitlök/ost/bröd med mera.

 

Åsså ska jag inviga min nyinköpta stekpanna från IKEA.

 

 


Tidig morgon

Det blev en tidig morgon. M väckte mig flera gånger i natt och första gången var han riktigt upprörd. Antagligen drömde han nåt för han var sur och ville både ha mig där och inte. Men sen gick han upp för natten vid halv sex i morse. Lite för tidigt för min smak. Men jag känner mig ändå rätt utvilad.

Jag har ju haft känningar i kroppen av min gamla smärta och igår hade jag ju en fruktansvärd huvudvärk. Så jag tog Tramadol för att bli av med det. En hjälpte inte och efter den andra hade det bara tagit udden av det värsta. Började fundera på hjärnhinneinflammation men sen blev det lite bättre.

Tramadolen gjorde dock att jag sov mycket bättre än jag brukar. Man är så van att vara i ett visst spänningstillstånd så man märker bara vid såna här tillfällen hur man EGENTLIGEN ska vara i  normaltillstånd.

Nu håller jag bara tummar och tår att smärtan inte ska börja krypa tillbaka. Känns lite som om kylan och vintern har påverkat. Jag har inte varit lika försiktig och pylsat på mig kläder som jag tidigare gjort (för då blev jag hur sjuk som helst av lite kyla - även av vinddrag på sommaren). Så nu får jag skärpa mig! PÅ med långkallingar och mössa.

Idag kommer kusin E och farbror T hit en stund på förmiddagen. E ska vaccineras sen sin andra spruta för svinis. M har ju redan tagit båda. Men nu ska jag boka tid för 1,5-årssprutan vi inte tog eftersom han tog svinis precis då.


Huvudvärk

Kommer på tidigt i morse att "shit, jag ska ju jobba...då borde man ju ha mat med sig". Så jag fick köpa en låda lasagne på Coop vid jobbet, en drickyougurt till frukostfikan och vaniljte. Väl inne hälsar jag på personen som ska visa mig mina arbetsuppgifter och hon möter mig med

"Hej, jag har bokat in massa intervjuer åt dig idag".

"ÖÖÖÖÖÖh, jag skulle bara sitta med idag .......nu blir jag helt ställd här".

"Jaha..det visste inte jag..men så kör vi".

PUST. Det hade jag INTE fixat så här bara pang på. Jag hade inte ens fått inloggninsuppgifter, nycklar eller ens att telefonen var inkopplad än. Så det var skönt att jag kunde sitta med bara första dagen. Jag visste knappt var jag var ju. Jag hade glömt göra lunch, jag hade hällt hallonen i kaffeglaset.....nä.....

Det gick jättebra i alla fall och nästa vecka ska jag boka egna intervjuer.

För er som inte fattar nånting vad jag svamlar om här så

- Jag jobbar 10 h / veckan i 8 veckor
- Jag studerar annars 30 p (en termin) Förvaltningsrätt på heltid

Så jag ska försöka få ihop lite jobb och studier, Gospelkören, hemsidan till den, min hemsida, bloggen OCH min familj denna vår.

Inte undra på jag har JORDENS huvudvärk idag.

Tyck gärna synd om mig!

Nu har i alla fall M och jag helg och detta ska firas med pizza till middag, som Sambo-Älsklingen fixar.


Är man trött....

när man häller hallonen i kaffeglaset??


Familjen Prutt

Familjen har drabbats av Prutt-sjukan och huuuu sån odör. Det har vädrats hela kvällen. Sambo-Älsklingen verkar vara den enda som har klarat sig. Det är dock lätt att stackars M får skulden för allt då han inte har lika lätt att försvara sig. Vi får hoppas att det gått över till i morgon då jag ska infinna mig på min arbetsplats.


Då var det dax igen

Känner mig tjatig men ...det snöar igenJag hämtade M en timme tidigare så vi inte fick för kämpigt att ta oss hem. Här finns inga trottoarer numera så man får gå bland bilar och skit på vägen. Gillar jag INTE!

Min kurskompis som bor i Simrishamn fick ta buss mellan Ystad och Sim. Det är nog ingen hit!

Hoppas Sambo-Älskling kan ta sig hem från jobbet.  Han och Styvis skulle på Taekwondo ikväll. Men de kan glömma träningen. På småvägarna är det inte ens plogat.

Vi får ha familjemys istället. Va tråkigt..haha

Jag undrar bara hur det blir i morgon då jag ska jobba äntligen. Personen som ska visa mig mina arbetsuppgifter är där och det vore skit om jag inte kom iväg i morgon.


Kom inte in

Igår kväll kom jag inte in här för att uppdatera.

Jag var och sjöng igen på Gospelkören....äntligen. Vi har drabbats av den ena inställda övningen efter den andra, en uppskjuten konsert (som nu blir den 10 april preliminärt). Det var skönt att äntligen få sjunga ut. Jag är webbansvarig och har byggt sidan men den funkar bäst i Firefox. Måste sätta mig ner nån dag och fixa så den blir perfekt även i Explorer. Jag gillar inte Explorer och den är så känslig för minsta lilla dutt som blir fel i koderna. Så den ser inte så bra ut i IE.

Nu ska jag ge mig iväg med M till dagis och sen styra till skolan


Gäsp

Sitter på en föreläsning där man kör powerpoint. Detta innebär att de släckt ner ljuset och jag blir såååå trött. Man får sitta på helspänn och inte slappna av - för då somnar jag antagligen. Ämnet är intressant, förvaltningslagen, men mycket krångliga ord och begrepp så tillslut hör man bara ett mummel. Tur att man antecknar mycket.

Med risk

..för att utelämna min ångestfyllda röst på internet och skämmas över min panik i rösten - lägger jag ut det här klippet. Han är så söt min son när han glatt uppmärksammar mig på nåt trevligt han vill visa i vardagsrummet.

Sambo-Älsklingen och jag är så glada att han ändå försöker. Barn SKA försöka. Men det är ju min uppgift att leda honom rätt .....*haha*
Nya vanor

Jag hittade den här på Egomammas blogg

Det stämmer bra överens med det tänk jag försöker ha att
"Allt som tar mindre än 2 minuter att göra - gör det nu".


Åh...sötisIdag fick vi hem tröjorna med Thomas och vännerna.
Han blev JÄTTEGLAD. Nu precis ville han byta till tröjan med James på.


Hann sy gardinen ocksåStyvis är nöjd...då är jag nöjd!

Effektiv

Jag har hunnit med en massa idag utan att ens stressa.

- Skruvat upp min sänglampa
- Skruvat ihop kökspallen
- Fixat upp spegeln i Ms rum.

Spegeln hamnade inte riktigt där jag först hade tänkt. Det första stället gjorde rummet alldeles för plåttrigt och det blev ingen som helst balans i rummet. Så det fick bli ett mindre vanligt ställe och jag fick dessutom kapa lite kanter på den.Inne i bokhyllan fick det bli

Jag har lite projekt på gång i veckan som jag tänkte hinna med. Jag ska sy en gardin till Styvis för hon ska ha rött, vitt och svart i sitt rum. Här är tyget som hon ville ha. Det är rätt tunnt så vi får se hur det blir tillslut.

 

Igår hade jag också lite pyssel. "Svägerskan" var över och ville ha hjälp med ett kollage av sin son Elias.

 

 

Han är såå söt och bjuder på många fina miner


Söndag

 

Idag har det varit en händelserik dag. Marcus har snickrat

 

 

 

Rest alla haven runt

 

 

 

 

Blivit uppäten av en tiger..........

 

 

 

 

.......och klarat sig

 

 

 

Tittat på film med kusinens mamma


Tävling

http://agnieszka.blogg.se/images/2010/2009-07-26_72789587.jpg

Jag är med och tävlar hos Agnieszka om denna snygga ryggsäck som kommer ifrån Vincent Shoe Store I Nyköping,var med och tävla Här du oxå!

Äntligen ta kväll
Så nu sitter jag äntligen och har packat upp alla härliga IKEA-varor

Så här långt blev kvittor (se ovan)
Min kundvagn var lätt att hitta. Nästan allt blev i grönt!!Nina och jag i kön till fikat

Jag är jättenöjd med dagen! TACK Nina. Det blev lite längre än vi tänkt men ....kul var det!

Vi kände dock oss NÄSTAN manade att säga till att de körde med vilseledande marknadsföring i kaféet. Kokosbollarna stod det 5:- på en lapp att de skulle kosta....men under stod det lite fint (när man köper varmrätt annars 12:-st) Som tur var hittade vi kanelbullarna innan vi kom till kassan så Kokosbollarna fick helt enkelt bli kvar oköpta och vi slapp ta den här konflikten vid kassan:)  Men vi hade laddat ordentligt för en predikan för dem hur lurade vi känt oss.

Nina var väldigt velig angående en rosa vattenkanna som hon gillade. Hon har inga blommor ...så tredje gången de dök upp tänkte hon till och med köpa en blomma bara för att kunna ha nytta av en vattenkanna. Men det sket sig med nåt bland krukorna tror jag för hon tog ingen rosa vattenkanna. Jag hoppas hon kommer att kunna sova nu utan att behöva tänka på den där vattenkannan nu.

En annan jobbig sak vi var med om var att hissen tog en faslig tid. Tills vi kom på att vi glömt att trycka på knappen. Väl ute på parkeringen blev det ett nytt problem - var ställde vi bilen. Efter lite diskussion av diverse minneskartor ("vi gick in där...vi gick förbi en sån...det var vid de gröna miljöskyltarna" så kom vi trots allt fram.

Bilen är en historia för sig. Något låter fruktansvärt i den. Varje gång vi svängde och bromsade lite så lät bilen som ett jetplan redo för start. Den bilen är INTE kry! Det började osa bränt när vi svängde in på ICA i grannbyn. Men den höll i alla fall ända hem! Men lite "nära-döden-upplevelse" var det allt så jag har haft en händelserik dag och är oerhört tacksam över att jag lever...och har mina IKEA-saker.

Nu blir det Webbtv med Morden i Midsomer, öl och lite chips sen ska jag sova.

Marcus kom sent i säng för han var
1. Helt uppskruvad över alla roliga saker jag kom hem med
2. Helt uppskruvad över att farbror Tobbe kom över

Men tillslut, 1,5 timme senare, så slocknade han.


hahahaha

Den här bloggen är bara så sjukt kul.
Riktig Kille

Just nu sitter jag bara och väntar att klockan ska bli strax efter 13 då jag och min kompis Nina har bestämt att vi ska åka till IKEA. TÄNK om det inte blir av. TÄNKT om jag inte kommer iväg idag heller. USCH...viftar genast bort tanken.


M har hittat syrrans hårsnodd.  Jättesöt ju!


Här är bild från igår

Ska passa på att gå igenom mina IKEAköp och lägga till lite i listan "Att köpa". Kom på lite andra saker jag ska kolla efter också; musmatta och kuddar t.ex.
SovmorgonMin underbara son sov till 8 idag och jag vaknade helt av mig själv 7.30

Han vaknade ett par gånger innan 23 inatt och var ledsen (troligtvis drömde han) och en gång kom han upp vid 5.30 och ville ha välling.

Men ....SÅ SKÖNT att få lite sovmorgon. Nu när han inte alltid sover middag så behöver man ju inte ta upp honom innan en viss tid heller. Annars har risken funnits att han blivit trött fram på seneftermiddagen, sovit och sen inte kunnat komma till ro på kvällen.

Idag ska jag eventuellt med en kompis till IKEA. Hurra!Energi

Vad mycket mer man orkar när man får sova många timmar i sträck. Jag var bara uppe två gånger i natt och han sov till halv sju i morse. Underbart. Jag har haft energi att kunna städa idag lite extra. Torka ordentligt och ta lite lister på dörrarna och sånt.

Nu ska vi bege oss till hans farmor och fika lite.


Jippi

Jag vann två auktioner på Tradera med Thomas och vännerna-tröjor till M. En tredje slog jag till på "köp nu" innan jag började buda på de andra. Så han åtminstone fick någon. Så nu har han TRE tröjor med favoriterna.  Han kommer bli SÅ GLAD! Han pekade på datorn och sa "Thomas".

Här är en av dem. Jättefina. Och så smidigt att man kan betala direkt via Internetbanken. Slipper man klydda med mail och skit. SÅÅ bra. Nu känns det som om all explosivt krut är som bortblåst. HURRA HURRATävlingJag är med och tävlar om en vattenkokare hos Millah
Skulle så hemskt gärna vilja ha en!

wehooo


Stoff & Stil-katalogen har kommit idag.
Senare ska jag sjunka ner i soffan med te och bläddra bland tygriket
och säkert hittat jag nåt att beställa.

Stoff & Stil hittar du här

Att gå hem är ingen lek

Man beslutar sig för att backa hela vägen hemEller så ska man titta och känna på allt.

Trots att man lovar att man ska gå så gör man inte det. Tillslut tröttnar mamma och bär skrikande unge hem:)

Istället för skola och dagis

Vi har bakat kanelbullar idag som vi tog med till kusin E

Nja...man ska nog inte göra tryck med formar i den här degenSmet ska det vara i ja.Nygräddade kanelbullarNöjda kusiner mumsar bullar

Blir hemma idag

Åh..surt! Plogbilen har lagt en vall så jag har svårt att komma ut. Skulle jag styra iväg nu behöver jag lyfta vagnen över - och vem vet hur mycket snö det kommer under dagen - får jag ens hem M från dagis?! Nä, vi blir hemma idag. Jag får hoppa över redovisningen i morgon - inga föreläsningar är obligatoriska som tur är men surt att man missar.

I eftermiddag skulle jag till Vårdcentralen för att försöka få ett intyg för mina handleder. Jag kan ju inte skriva för hand utan är i behov av datorstöd till salstentan senare på terminen. Men då behöver jag ju nåt slags intyg. Detta är ju jobbigt när man inte har en diagnos över sina ledbesvär. Men jag är tacksam att jag inte har så ont som innan graviditeten. HUVA! ALDRIG MER hoppas jag. Lider med alla fibromyalgi-, reumatism- och smärtpatienter. Vilket rent helvete det är.

Vi får hoppas jag slipper avboka för de hade inga tider innan den 15:e och jag ska träffa Högskolans resurs för funktionsnedsättning den 10:e.


Snöar lite till

Fler flingor söker sig ner till vårt kära skåne idag. Sambo-Älsklingen blev väckt tidigt för tågen går bara en gång i timmen så han fick åka lite tidigare. Innan dess fick han skotta fram ytterdörren, trappen och gången ut till vägen så jag kan få ut barnvagnen sen när jag lämnar Marcus till dagis.

Styvis kom iväg till skolan och jag hoppas att hon har plats att gå på och slipper gå mitt i vägen. Här i villaområdet är det inte plogat på vägen ännu och trottoarerna brukar det ju väntas med in i det sista. Kul med barnvagnen sen. Slåss med bilar, lastbilar (och då vi är på landet även) traktorer.

Hade varit skönt att hålla Marcus hemma idag men jag måste verkligen plugga idag för vi ska presentera ett rättsfall i  morgon.


Hurra hurra

Sambo-Älsklingen hade fått åka hem tidigare och är hemma nu. Allt frid och fröjd.


Snöar igen

Nu börjar det snöa igen. Jag har varit och jobbat på förmiddagen och kom hem vid 13-tiden. Så fort jag såg att det  började så gick jag och hämtade hem Marcus från dagis. Han skulle vara där till 16 idag men hellre få hem honom innan det blir för j-ligt med snön. Plugga får jag göra nån annan dag.

Sambo-Älskling och jag åkte samma tåg i morse. Han tog med sig bärbara datorn och tandborste utifall han blir insnöad i stan idag också. Mycket klokt planerat!

På jobbet idag fick jag lite introduktion av mitt kommande arbete. Personen som egentligen skulle visa mig var inte där idag så jag hoppas att jag snart ska få träffa henne och börja rekrytera. Men det var bra att det inte blev heldag idag med tanke på vädret. Däremot har jag ett problem då jag behöver få in intyg för tidigare anställningar - upptäcker till min bestörtning att jag är en slarver på detta område. Har massa fina intyg och papper men det fattas en del. Så jag har ringt runt i hopp om att få in lite för att lämna på jobb som underlag för min lönesättning. Det är hårt att se sina egna brister! Trots mitt ordningsamma sinne så brister detta ändå. Hur kul var det att ringa till Nyköpings kommun och fråga om papper från 1991/1992! Men hon skulle se vad hon kunde få fram. Jag är oerhört tacksam.

Ikväll är det Gospelövning, men detta väder ger jag mig inte ut i. Sambo-Älsklingen jobbar dessutom kväll och risken är ju stor att han kan bli insnöad där så. Då är jag hellre säker på att barnen har någon förälder hemma.

Vi har börjat korta ner Marcus sovtid på dagis nu. Diskuterade med personalen vid lämning och tänkte att vi provar att korta ner den. Får vi se om nätterna blir bättre. Med tanke på att han valde bort middagslurarna i helgen så kanske det är på gång att han vill korta ner dem (hoppas INTE han vill ta bort dem).

Marcus tittar på Teletubbies (favoriten jämte Thomas och vännerna) i sin systers rum och hon är i skolan fortfarande. Jag ska nog börja leta reda på ett rättsfall som jag ska redovisa på torsdag. Får se om jag hittar nåt intressant.


Bildkub

Har köpt en rolig grej  på Tiger i Malmö (hittar alltid nåt kul där).
Det är ett bildpussel till barn. På varje kubdel finns det en bild som blir något när man sätter ihop dem rätt.Annars är en favoritsyssla att gå med nåt på huvudet.

Tävla hos Rebecca

Jag tävlar hos Rebecca om ett presentkort på lindex till värdet av 100 kr!Tävla här du med!


Vinn egen müsliMansonDust har ett presentkort från minmusli.nu att lotta ut ! Presentkortet är värt 150:- & för det får man en egenkomponerad müsliblandning (som man alltså blandar själv via deras sida) samt den söta müsliburken som man ser här nedan.

Tävlingen pågår från den 25/1 till & med den 1/2, kl 00:00.


Måndag

Morgonen började bra med att M sov till 06.50 - rena lyxen. Och bara ett uppvak i natt. HÄRLIGT!
Duktig kille borstar tänderna. Praktiskt med bidé när man har en liten. Förutsatt att man håller den fräsch...haha


Jag kom iväg på föreläsning idag. Höll på att missa tåget då jag var tvungen att köra barnvagnen på oplogad trottoar. Mycket snö så det tog lite extra tid.

M och jag på väg till dagis. Medtagit en stulen grävskopa som han fick med sig hem förra veckan.
RSS 2.0