Stora dagen!!!


Det har varit en lång dag och nu är jag jättetrött men mycket glad. Glad för att jag har fått så fina vänner genom mitt jobb där jag nu varit sedan februari. Glad för att jag fick en sån störtskön julklapp i utlottningen på jobbet. Det passade mig SÅ bra. Trummande USB-tomte det är inte min tomte som spelar men så ser den ut.

Sen är jag glad för att jag fick vara med på en sån fin jullunch idag. Det började oroväckande med snöoväder i natt. Jag vaknade vid 3 av Marcus och knallade upp. Det yrde ordentligt ute och kom en hel del snö som lade sig tjockt över trappen och vägarna. Klockan 6 var jag ute och skyfflade rent på trappen och Sambo-Älsklingen högg i och gjorde en gång ut till vägen så jag skulle komma fram med Marcus och vagnen sen.

 

Efter att ha väntat på tåget en stund, stått hela vägen och försening, försening, försening, kom jag äntligen fram "bara" en timme senare (brukar ta 25 minuter). Jag spritsade cupcakesen och det var meningen att det skulle vara fina julgranar men frostingen var inte lika medgörlig idag som igårkväll när jag gjorde ett prov.

 


Den här bilden är till dig Inger! Den kan du ju skriva ut och hänga upp på jobbet

En annan stooor händelse idag var att när jag kom till dagis sent ikväll (nästan vid stängning) så berättade de att Marcus gått och kissat på toaletten precis. Han hade fått hjälp men han hade minsann lurat i dem att han hade kalsonger hemma. Det var inte helt ljug för han HAR kalsonger hemma - men han använder ju blöja och han fick dem att tro att han minsann gick på toaletten och kissade alltid och de inte behövde sätta dit nån ny blöja. Så han satt där i byxan bara utan blöja. Kändes jätteskumt.....hahaha. Vi har pratat mycket om toalett och sånt. Jag sa att en av de andra pojkarna går ju och kissar själv, så jag har föreslagit Marcus flera gånger att gå med honom och kolla hur han gör. Så nu verkar det som att han blivit lite stursk och minsann tänker utvecklas där också. Jätteroligt tycker jag. Vi får se hur det framskrider med detta. Jag kan ju lägga ner lite mer tid när jag inte jobbar också och introducera det mer här hemma. Potta är lite sådär känner jag så jag ska nog köpa in sån toalettring som har både en stor och en liten så kan han gå på vanlig toalett istället.

Nu har Styvis fått coola innetofflor i julklapp (här delas det ut både hit och dit)

och Marcus fick ett nytt Thomas och vännerna-tåg; Rusty. Får honom väl inte i säng nu ....haha.

 

Fram till 31 december har jag semester. Sen är jag arbetssökande igen!!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0