Muffins

Idag har jag bakat muffins med salami, fetaost, basilika och soltorkad tomat. Skulle haft i MYCKET mer av ingredienserna känner jag men ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ va gott det var!

Ska jag defintivt göra om igen.


Veckan har innehållt både roliga och tråkiga saker. Det tråkiga är att jag har haft ont i lederna. Den gamla vanliga visan som TACK OCH LOV blivit sååå mycket bättre sedan M föddes. Jag måste dock hålla mig vääääldigt noga med att återhämta mig när det slår till. Inte överanstränga, lyssna på kroppen, slå av takten och bara var. Kroppen reagerar med feber också och jag hade 38,8 i fredags. Valde att stanna hemma och kurera mig. Sen är man okej igen. Som tur är kommer det mer sällan än förr.

Desto roligare är att:
M har lärt sig att cykla ordentligt nu. Han har visserligen stödhjul men trampandet funkar nu. SÅÅÅ stolt han och jag var i helgen när han trampade runt här ute på gatan. Han sa "Mamma.....jag ska plinga....så alla vaknar ....och hör mig....och då blir dom glada...att jag cyklar" och så trampade och trampade han på sin rosa cykel.
Jag tog också tag i veckan med att lära mig mer att baka med sugarpaste. Det SKA lyckas. Och det gick faktiskt mycket, mycket bättre. Den blev inte urtjusig och jag gjorde den bara på en sockerkaksbotten utan fyllning.


Snart så.....är man riktigt haj på det här. Jätteroligt är det.


Fler goda nyheter
Blöjavvänjningen tar nya tag. 5 kallingar fick jag byta förra helgen på en och samma dag. Idag har han "bara" kissat i hallen. Jag hörde honom ropa "Jag måste torka mamma....." och när jag kom och frågade om han hade kissat så sa han bara, medan han torkade för glatta livet "Det är ingen fara mamma.....det här fixar jag!".

Det är ju så lätt att glömma att man måste gå iväg till toaletten och gå på pottan .....Men han är sååå duktig


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0