URk...

Sent i onsdagskväll började min mage att bubbla på ett väldigt osexigt sätt. På onsdag förmiddag efter representantsmötet på förskolan fick min väninna som har sin son på samma avdelning ta med sin son hem istället för att åka tillbaka till jobbet. Dålig mage. Två till från avdelningen (som också vi var tillsammans med på samma kalas i söndags) hade också varit/var dåliga. Bubblandet i magen gjorde mig förstås orolig och jag laddade med hink, handdukar och kräkpåsar och bara väntade hela natten på att någon av oss, mig eller sonen skulle insjukna. Inget hände. Jag sov USELT kan jag säga. Vid ett tillfälle ropade sonen på mig så ynkligt och lite upprört så jag tänkte "NU!" och rusade in med handduk i högsta hugg redo att dra fram kräkpåsen. Nä, då hade han sovit vidare bara.

Här på Langleys kan man köpa Horrible Science-prylar där man lär sig om allt från magen till spindlar. Kul grej!

Jag gick till jobbet igår ändå och sonen på förskolan. Min mage bubblade och bubblade, fick springa på toaletten fleeera gånger.Under intervjuerna jag höll kom det ibland som en liten våg av illamående och jag tänkte "NU!" men inget hände. Sen tog jag en Dimor för att försöka stå ut resten av arbetsdagen. Det gick lite bättre men sen börjde det igen. En kollega, vars man låg däckad hemma med samma problem (fast värre än lite bubbel kan jag tänkte) mådde också lite dåligt i magen. Det där hemska obehaget bara. Hon gick hem efter lunch.

Jag gick lite tidigare och passade på att hänga med Sambo-Älsklingen hem som körde lite tidigare från jobbet och så slapp jag risker att bli dålig på tåget. Att kräkas hade varit "okej" men inte att behöva uträtta andra ärenden. I de lägena händer det ju bara och DET hade ju inte varit kul. IF you know what I mean!!

Hade huvudvärk under dagen, lite feber på kvällen och magen fortsätter att bubbla. Tänkte att jag nog skulle vara bättre (eller sämre) till idag men ...magen kör och bubblar ideligen. Illamåendet kommer och går som vågor. Men jag kräks inte i alla fall.......Vet inte om det är skönt eller inte. Det där obehaget som bara ligger och pyr är jobbigt det med. Man vill nästan köra fingrarna i halsen för att det ska gå över och vara klart.

Min son däremot var pigg och frisk så han har fått vara på dagis idag. Lite senare lämning och lite tidigare hämtning bara. Man kan ju inte göra nåt här ändå. Jag måste ju springa på toaletten direkt om det är nåt och tänkte passa på att sova lite för det har det blivit lite dåligt med de senaste veckorna.

MENSKOPPEN
Jag skrev om den i tidigare inlägg och har fått frågor om den är bra. JA!! Den är vrålbra. HÄR kan man läsa mer om Menskoppens historia. Och HÄR kan man beställa en om man vill prova/börja använda. Där kan man också läsa om argumenten för att använda detta istället för traditionella mensskydd. I LIKE IT! Speciellt att man känner sig fräschare i och med att man inte känner av några skydd, man behöver inte tömma så ofta, man kan bada med den utan att oroa sig för snören som fladdrar, man har alltid skydd hemma och slipper köpa varje månad.

Det enda kruxiga är innan man lär sig hur den ska sitta (man kan klippa av tappen om man tycker att den skaver - den ska sitta rätt långt ner), att få tag på den och man måste vara avslappnad för att få ut den.....Så ibland kan man få gå en gång extra eftersom man vid första tillfället var för spänd och inte får ut den:) Men det händer sällan. Lite meckigt när man är på ett ställe där handfatet är för långt bort också:) Men man har sina små trix.

Så jag kan bara rekommendera den.


Från detta till mat (härlig övergång)

Nu ska jag lägga fram isterbanden för ikväll då vi ska ha det och gräddstuvade grönsaker till.

Idag är det FREDAG! Jag skulle ha lite födelsedagsfika här med Sambo-Älsklingens familj men svägerskan och ett barn där är dålig i magen och jag också. Så vi får skjuta lite på det.


Kommentarer
Postat av: Nina

Max är bättre i magen nu och ingen annan här har blivit dålig. Inte ens lite "bubbel" som tur är! Hoppas att du piggar på dig fort och får en skön helg!

Kram Nina

2011-03-04 @ 12:39:28
URL: http://mammanina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0