Skit att det regnar

Har flera gånger försökt få till en dejt med Sambo-Älsklingens bror och familj för att gå till en lekpark och grilla korv och pinnbröd. Varje gång blir det förhinder av sjukdomar eller dåligt väder! I HATE! Visst ....man kan gå även om det regnar lite men alla är vi lite förkylda och hostar lite så det känns inte alls som man vill stå där i smutsigt underlag och bli kall om näsan. Skjuter åter upp det och hoppas på VACKERT VÄDER och FRISKA familjer nästa gång!

Lycklig över ett inköp är jag i alla fall. Fyndade en Rosti Margrethe bunke 3 L för 69 kronor (ord 199) och köpte till ett lock. Ska gå till butiken igen och köpa en storlek större också då det var jättebra pris på det. Sambo-Älsklingen är också väldigt glad för dessa skålar - de är underbara!


Var på körskolan igen efter ett längre uppehåll pga tågstrul och snö. Det gick jättebra tycker jag. Vi for runt i hela stan, rondeller och korsningar hit och dit. Lite landsvägskörning och backade samt parkerade. Nästa gång ska vi öva på hänvisningsskyltar, märken och markeringar samt köra mer rondell. Tycker jättemycket om min körlärare. Hon är verkligen duktig och ger mig massor av självförtroende gällande körandet. Hon tycker det går jättebra.

Sen gick jag och letade stövlar/skor till styvis. Hittade ett par solglasögon på Myrorna. Kostade bara 30 spänn.

Idag blir det inte roligare än lite städa och pyssla om här hemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0