Man blir så TRÖTT!

Ja, man verkar ju få tänka att man åtminstone inte behöver åka på det här sättet. Men det käns fan i mig inte långt i från. Skånetrafiken är ju en fars. Stopp och elände i stort sett varje dag. För få vagnar så folk måste tränga ihop sig OM de mot förmodan skulle gå ett överhuvudtaget.

Igår satt M i vagnen hur snällt som helst. Jag hade förhoppning om att hinna i god tid! Då var helt plötsligt nycklarna borta. VA? Jag slarvar typ aldrig bort mina nycklar! Vad är detta??!?!?! I 20 minuter rev jag runt överallt och insåg att jag nu var så pass försenad att jag inte skulle komma med tåget. DÅ hittar jag mina nycklar.

Gick i lugn takt till dagis och lämnade M sen vidare till stationen. Ett herrans tutande av ambulans och annat hördes på stora vägen. Hm....olycka? Kollade min info-app men den hade inte uppdaterat nåt.

Sen kom tåget...lite för sent....Men tågvärden verkade lite tagen och ville inte se biljetterna. "Vi skiter i dem nu....detta tåg kommer att stanna på nästa station - det har hänt en olycka längre fram".

Så ut på stationen och vänta på ersättningsbussar. Det var redan så pass mycket folk så de två första bussarna fylldes ju direkt. Jag brukar må rätt illa på de där bussarna så jag ringde min chef och hörde mig för om det gick bra att jobba hemifrån. Det skulle ju ta hur lång tid som helst att bara ta sig in. Om jag tog nästvändande tåg tillbaka skulle jag kunna börja i "rätt tid" och jag hade ändå bara administrativa uppgifter den dagen.

Det gick bra så jag for hem igen. Det var ett självmord som hade orsakat tågstoppet tydligen. Med det tåget som jag skulle åkt! DÄRFÖR mina nycklar försvann. Allt har en mening ni vet.

På kvällen åkte Nina och jag till stan och gick runt på ICA Maxi. Jag "hängde bara med" och gick ut med en nota på 1000 kr. SUCK! Men det var en massa jag "behövde".

Har börjat köpa lite födelsedagspresenter tills Marcus fyller så det inte blir på en och samma räkningsmånad. Hittade Chuggingtonböcker som var lite roliga. Fanns jättemånga roliga böcker.

JOBB

Har sökt en tjänst på mitt jobb och idag på HRmötet så fick jag gå ut då de skulle diskutera detta. Det kan eventuellt bli en annan typ av tjänst längre fram som jag verkligen också skulle kunna tänka mig så jag ser det inte som jordens undergång om jag inte får den här första tjänsten. MEN får jag inte den andra överger jag organisationen i sig. Då tar de inte vara på någon som verkligen lägger ner allt på sitt jobb och är en stor tillgång. Det blir deras förlust. Hur mycket ska man behöva bevisa liksom. Känns nästan bara löjligt att hoppa runt till en ny stadsdel då som tredje gången gillt (om jag inte får fast på nån annan förstås:)

Nu ska jag krypa isäng. Har jordens huvudvärk så det dunkar bakom ögonen. Visste redan innan på dagen att det skulle bli oväder. Känns i hela kroppen.

Tågen gick inte hem idag så jag blev upplockad av min Sambo-Älskling och hans bror. Fick dock dra M i vagnen hem från dagis för den stod ju där och Sambo-Älsklingen hade tagit ut bilbarnstolen och drog hem och började på maten istället. Det blåste så vi nästan hamnade i grannbyn.

NATTI

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0