I morgon måndag

Ny vecka stundar och helgen har varit bra. Fredagen blev bättre i magen men illamåendet hänger i sig känns det som. Det har i alla fall slutat låta och mullra så förbaskat och jag behöver ju inte springa på toaletten stup i ett. Kanske förlängde jag det med att ta Dimor i torsdags - annars hade jag kanske "fått ut det" tidigare men vad ska man göra när man sitter där på jobbet och mår kass.

Vi har tagit det lungt i helgen och mest skrotat runt. Lördagen blev en slappedag med liten tur till kiosken, glass i parken (synd dock att kalla den park men ändå), Styvis hade en kompis här och sen blev det kebabrulle/pizza på kvällen. Jag hade planerat att göra Flygande Jacob men vi hade ingen kycklingfile hemma och tillslut visste jag inte vad vi skulle göra så vi syndade rejält. På lördagskvällen drack vi mitt födelsedagsvin jag fick från jobb. ÅH, vad det är gott. Sen blev jag trött och gick till sängs och sov..hahaha. Som vanligt av rödvin och tidiga mornar. Ingen bra kombination. Tröttheten slår till direkt.

Idag sken ju solen så man fick värsta vårsprudlet. Vi tog en tur till förskolans lekplats och inspekterade lite inför min inspektion senare i månaden. Vi satte av två timmar men då ska jag hinna med hela innemiljön också så medan vi lekte och var där så gjorde vi lite inspektion också. En del brister som jag tänker ta upp. Trasiga saker och sånt. Kanske nån av dem läser min blogg och hinner åtgärda det:) vem vet.

Sambo-Älsklingen har huggit ved och fixat lite i trädgården. Vi har börjat på "lista" igen för att hålla koll på vad vi behöver göra och vad vi behöver fixa hantverkare till. Hela trappen vid ytterdörren måste göras om för den har vittrat sönder i stora delar. Lite sånt.

Söndagskvällen avslutades i solens sken med en promenad med en väninna. I nära två timmar stampade vi runt. Min svanskota mådde bra av det. Jag har fått så vaaansinnigt ont i svanskotan. Hittade till och med ett namn på eländet; Coccygodyni. Bara HOPPAS på att det SNART ska gå över. Sitta på hårt golv/bänkar etc. är inte att tänka på!!! Kom smygandes för någon vecka sen och nu är det rätt jobbigt faktiskt. Vet liksom inte vad jag gjort. Senast jag satte på rumpan var ju 2008 när det var ishalt här på vintern. Håller tummarna att det snart är över!!!Kommentarer
Postat av: L I J N A

följa varandra på bloglovin?:)

2011-03-08 @ 12:11:19
URL: http://angelijnas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0