Beställt kvinnting

Kvällen har ägnats till att beställa kvinnting. Det vill säga Femal balans och Menskopp som båda är väldigt "kvinnliga". Känner mig faktiskt bättre med Femal balans och "vallningarna" jag fick i tid och otid har blivit bättre. Jag känner mig inte lika lättirriterad och svullen heller kring mensen. Så jag kör ett tag till så får vi se om man trappa ner sen att bara äta vid PMS-veckan. Har beställt en prenumeration av dem så de kommer hemskickade var fjärde månad (tre paket). Sambo-Älsklingen frågade om det inte fanns Male balans också. Män skulle också behöva lite balans ibland på sitt testosteron eller vad det är som far runt ibland och gör världen osäker och mörk, haha.


Sen beställde jag Menskoppen också. Har den sedan tidigare men kände för att fräscha upp lite i den avdelningen.Riktigt bra grejjer detta.


Nu har jag beställt klart av mina kvinnting:)


Kommentarer
Postat av: Bella

Är menskoppen bra?

Företaget heter Tuwa specialtransport. Det är ett företag som har hand om färdtjänst så jag sitter och skriver scheman, har hand om fakturor och sen får jag se till så att alla har en buss att köra med :)

Kram

2011-03-03 @ 20:59:23
URL: http://bbella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0