Badhuset

Fy FARAO vad jag hatar att vara med barn på badhus. Det är VERKLIGEN ingen avkoppling för mig. Faror överallt och idioter till barn och föräldrar som kastar sig, skvätter vatten på allt och alla (till och med där man sitter och fikar typ), sega i duschen så man får stå och vänta tills man är blå om benen. Vuxna och barn som blir som galna när vågmaskinen går igång. En barnpool för dem upp till 7 år där de gjort förhöjningar, kanter och hala grejjer där barnen ska snubbla omkring i ett vatten de inte kan behärska på ben som knappt bär dem. I HATE! Men Marcus tyckte det var jättekul och snurrade rundor som en galning. Så där ska man försöka hänga med utan att själv halka och slå ihjäl sig. Han har blåmärken typ överallt. ÄR DETTA VERKLIGEN ROLIGT?????? Trångt med folk ÖVERALLT


Har ALDRIG i mitt liv sett barnpool med vallar och knölar i vattnet?

Nåja. Nu är det över. Själv hoppas jag det dröjer LÄNGE innan vi är där igen. Sambo-Älsklingen är lyrisk och tycker att vi ska åka MINST en gång i månaden.

Själva badet var ju jättetrevligt (även om jag gick vilse flera gånger till omklädningsrummet) och jätteroliga saker vid barnpoolen. Hade knölarna och vallarna på botten inte varit där hade jag också kunnat slappna av. Men nu var det bara så jobbigt och jag får bara ångest. ALDRIG att Sambo-Älsklingen får åka dit ensam med honom. ALDRIG!

Räddhar-mamman har bestämt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0