GLAD MIDSOMMAR

Min dator ger mig snart hjärtinfarkt *ta i trä* så seg och jävlig den är. Allt går igång och ska uppdateras också vid uppstart och jag tycker att jag ställer in skiten varje gång det händer att INTE göra det.

Nåja. Här går det framåt om än att det är jävliga dagar. M är heltokig och katterna har verkligen satt igång en tsunami av hela hens känsloregister. Det blir i alla fall bättre och katterna verkar inte bry sig nämnvärt. De kanske är vana vid lite fart och fläkt. De hade en hund också som de växt upp med som lekte med dem så M och hunden är kanske inte så olika. När värsta ilskan hos oss föräldrar runnit av så kör vi pedagogiken - lyfta bort, säga nej och sen låta katterna själva sätta gränsen. Eftersom de inte omedelbart drar iväg ner i källaren och gömmer sig är de nog rätt tåliga. De tittar mest på honom och undrar varför han skrattar hysteriskt och galer som en tupp.

Idag är det Midsommarafton och vi firar den tillsammans med Bästa Nina och familj. Hennes son går på min sons avdelning på dagis också. Dom har också blivit bästa kompisar.

Styvis firar sin midsommar på Cypern med sin farmor. Inte ett DUGG avundsjuk på solkyssta dagar vid poolen och ljumna kvällar med god mat och cypriotisk atmosfär. NÄE. Svettlukt och solexem kan jag leva utan *mutter*, hemsk flygresa säkert också och kackerlackor på hotellrummet. SÄKERT!!! Bättre här i fuktig och regnig miljö med mygg och galen son.Jag har snickrat ihop en nätdörr till altandörren så att vi kan ha öppet där för vädring och gå in och ut utan att katterna far ut. De ska ju vara utekatter sedan och ha kattlucka i den här ytterdörren men eftersom det inte finns handtag på utsidan av altandörren får vi problem om vi vill vara ute. Katterna ska introduceras om någon vecka också att vara ute får vi se hur de tycker om det.

De har verkligen acklimatiserat sig här hos oss och riktigt vräker ut sig när de sover.
Nu ska M spela lite spel på datorn. Återkommer med uppdatering så snart jag kan.


GLAD MIDSOMMAR ALLA

Kommentarer
Postat av: Amanda med familj

Kikar in på din blogg:) Känns skönt att "våra" kissar har fått ett fint kärleksfullt hem !:)

Skrattade lite extra åt din tårt-berättelse ;)Kram

2011-06-29 @ 18:09:26
URL: http://mandyyy.blogg.se/
Postat av: FLUFFPUDEL

Så söta "våra" katter har blivit :D Har ni döpt dom innu?

2011-07-01 @ 18:46:22
URL: http://fluffpudel.blogg.se/
Postat av: Ewa-Marie

Vi kallar dem Mysan (flickan) och Burris. Mysan var en liten latmask när hon kom som inte var så tuff. Låg mest och myste -därav namnet. Nu är hon värsta jägarinnan. Klubbar ner sin bror och kaxar sig:) så det blir kanske ett noblare namn framöver. Burris är burris för han spann och burrade mest hela tiden. En RIKTIG kelgris är han. De fick gå ut i går och det gillade de verkligen. Mysan klättrade på nätdörren och vilke verkligen ut på äventyr. Så i helgen får vi montera kattlucka:)Sonen har blivit mkt bättre mot dem men hujeda vad jag har fått hålla koll på honom med dem.De är försäkrade, ska vaccineras i veckan och kastreras om ett par månader.Kul att ni kikar in och kommenterar -det är roligt

2011-07-01 @ 22:30:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0