This is the shit!

Har sett ett och annat avsnitt av Så mycket bättre. Älskar Petters version av Thomas Di Leva och ja..jag har ju ALLTID tyckt om Di Leva och Petter. Men....hon September hade jag ingen ANING om vem hon var.

Har inte sett alla men hört den här låten OTALET gånger på radio. Inte hört vad hon har sjungit för text direkt eftersom man har så mycket andra ljud här hela tiden av familjen.

Idag tog jag dock reda på det för jag hörde den precis. Där är hon igen..September...och JÄVLAR vad jag GILLAR HENNES VERSION AV PETTERS LÅT Microfånkåt.

Måste nog se alla avsnitten på webbtvn sen. GRYMT BRA!

Kommentarer
Postat av: Bella

Liam har också fått det en gång, men minns inte riktigt varför. Men tack för tipset att fråga efter en annan om det nu finns att få tag på! Varför ger dom inte den andra på en gång?Får kanske ta och sätta dubbelhäftande tejp, kan nog vara värt det än att springa runt med sopkvasten och sopa jord m.m. Men räcker dubbelhäftande tejp?Tycker också om Så mycket bättre! Hoppas på att det blir en till säsong med en massa rolig blandning av artister och sköna låtar. Absolut en mysserie att krypa upp i soffan framför! :)

2011-01-20 @ 20:07:54
URL: http://bbella.blogg.se/
Postat av: Caroline

Hejsan tackar för kommentaren i bloggen min. Du verkar ha en trevlig blogg jag lär kika in igen :)

En söt son har du också.Ang "Så mycket bättre" så måste jag väl vara den enda människan på denna jord som inte tycker September är bra haha :) Jag lyckas inte se den där tjusningen som alla andra ser.Kram på dig!

2011-01-20 @ 21:50:28
URL: http://emmasandracaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0