Söka jobb!

Så söker man jobb igen då. Marcus kom iväg till dagis idag och jag fick äntligen tid att sätta mig för att söka jobb.

Tog först en dusch och tvättade håret. SHIT va mitt hår har blivit krusigt efter graviditeten. Ska försöka gå och klippa mig snart också. Marcus ska också klippa sig....han har fått en riktig kalufs igen.

Ser ju faktiskt ut som jag har permanentat mig. Ja, man ser ut som på gamla goa tiden a´la 80-90tal

Dricker egengjord morotsjuice idag. Rätt gott faktiskt. Är supernöjd med min Philips Råsaftcentrifug. Morotsjuice är dessutom bra för levern. Det minskar fett och galla i levern vilket jag antagligen behöver. Man ska dock dricka det kontinuerligt för att få effekt och inte bara då och då. Så nu ska här köpas morötter. Undrar hur länge en sats räcker om man sparar den i flaska så här. Ett par dagar i alla fall va?

Gjorde en juice på en apelsin, två äpplen, en clementin och en kiwi också. Behövde få slut på frukten innan den blir gammal och den blev SÅÅÅ supergod. Rekommenderar att ha en sån centrifug. Mycket av frukten (sånt man kan äta skal på) kan man bara dela och slänga ner med skal och allt.

Ikväll blir det Potatis och fiskbullar till middag. Ska sända iväg Sambo-Älsklingen på uppdrag "Handla" idag.

Nu.....kära vänner...ska jag sätta mig och trampa en stund på motionscykeln. DET NI!

NU J-LAR SKAAA 5 kg av ------ kommer knappt i mina byxor längre så jag MÅSTE ju!!! Kan ju passa på att komma ut och promenera lite nu också när jag kan. Kanske till och med slita fram stavarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0