Sjukdomar sjukdomar sjukdomar

Det känns som det är det enda man kan berätta om sitt liv just nu.

Började med mitt helvetesanfall natten mellan tis-ons. Sen hittade jag prickar/blåsor på M på onsdagen och fick med feber släpa mig till VC med honom. Inget kunde konstateras. Som vanligt.

Sen blev jag bättre men febern hoppar och far som en jojo. Jag har allt från 37.5-38,9 och i natt kände jag en helt ny känsla/smärta. Det känns som det brinner på ryggen. Som om jag legat i solen på dagen och fått lite för mycket sol. Tankarna börjar fara(både realistiska och mindre realistiska förklaringar).

""" Har jag fått strålning från mobilen. Hittade ett tågkort som Marcus lekt med i sängen som jag legat på - var det magneten där i som gjort det. I kombination med att mobilen låg i sängen. Kan jag ha blivit strålad från eldosan under mig? Brann det i väggen? Är det kläderna, täcket, kudden (bytte tröja till och med)"""

Men det som mest slog mig (och var mest realistiskt)....M har ju blåsor/röda prickar som jag tror är en andra vattkopp. Alltså kan det likaväl vara Bältros han har. Man kan ha vattkoppor igen eller bältros menar många läkare om den första varit mild och barnet fått det under första levnadsåret. Jag kan inte påstå att hans var varken mild eller aggressiv. Nåt mitt emellan. Men svinkoppor är det inte och virusprickar ser inte ut så, det har han haft förut. Detta är blåsor och röda prickar.

Jag skrev på Facebook att jag kände den här brännande känslan och fick ett tips från en som arbetar som sjuksköterska: Bältros. Det börjar så.

Jag trodde det började med blåsorna för det gjorde det förra gången. Då kände jag inget förrän blåsorna redan var där.

SKIT OCKSÅ!

M hälsa är väldigt varierande. Från ena stunden är han pigg som en mört till att bli helt sänkt och sjuklig "jag är varm mamma...." kommer han och säger med ynklig röst och är alldeles röd runt ögonen, vit i ansiktet och hostar. Lite alvedon och så piggnar han till efter ett tag. Han äter i stort sett ingenting matigt utan bara popcorn, välling och om möjligen lite kräm, fil, macka osv. Jag försöker med allt möjligt pizza, potatismos och korv, köttbullar och makaroner, ris och kyckling osv osv. Han ratar allt. Igår fick jag dock i honom plättar och då åt han helt plötsligt 5 stycken med god aptit. Sen ratar han det totalt nästa gång.

Nu är jag trött och vill inte vara sjuk längre. Jag känner mig ju socialt depriverad som det är. LÅT MIG FÅ KOMMA UT OCH VARA BLAND FOLK FÖR GUDS SKULL.

Vi ska iväg och köpa en ny tvättmaskin i morgon (eftersom den vi har dog i veckan). Får leva på det ett tag. På måndag blir det väl att knata till VC igen och lägga sina sista pengar......som vanligt.

ÖNSKAR att jag kunde skriva mer positivt men det kommer det med..........För annars har vi det väldigt mysigt tillsammans här hemma och stundtals jätteroligt.

M badade igår och när vi släppte ut vattnet tittar han skämtsamt till mig , medan han glider med foten mot hålet: "Åneeej...jag sugs neeeeer" hahahaha.

Ikväll när vi lekte i hans rum sa han till Sambo-Älsklingen "Thank you...och då ska du säga Your welcome" med myndig röst. Duktig på engelska är han. Close, up, down, thank you och sånt kan han minsann.

Min dator kraschade igår kväll men jag lyckades reparera den - så länge det nu håller. Blev ju självklart väldigt besviken eftersom jag genast såg pengarna jag inte har rusa iväg. Men nu verkar den fungera igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0