Ny tvättmaskin

SÅ! Då har vi en ny tvättmaskin. Det blev en LG F1468QD från Elgiganten för 5000 kr. Vi har inga monstertvättar och är ingen storfamilj  som tvättar 4 ggr per dag - så jag tyckte att det räckte med denna. Allt kan gå sönder, även en för 6-7000 och det var ändå 10 års garanti på motorn, A-klass och 7 kg kan den ta. Funkar för mig. Sambo-Älsklingen tyckte ju förstås Bosch för 6800 kr med specialprogram: Sensitive, Sport, Extra fint, Kids Jeans, Supersnabb 15, Skoncentrifugering, Kids Stains, Mix, Ylle-/handtvätt, Fintvätt/Siden. Men jag tycker det är väldigt onödigt. Var först inne på att köpa en som har kombinerad tork - men vad händer om den går sönder - då måste man byta alltihopa. Bättre att köpa en separat torktumlare sen när den gamla ger upp.....eller helst innan den ger upp.

Den är stor och tung bara så vi får vänta tills vi kan få hjälp att bära ner den. Sen ska vi ha en elektriker här som kan koppla in den till vår strömbrytare vi har - men tills dess kan man ju köra den i ett vanligt uttag.

Hälsan
Jag mår bättre idag. Lite hängig stundtals men den brännande känslan i ryggen är inte konstant och oftast känns det ingenting. Marcus har ögoninflammation, snorar och hostar. Prickarna/blåsorna börjar ge med sig och gå tillbaka så jag hoppas att han bättrar till sig på någon dag här nu.


Kommentarer
Postat av: Magnus

Fortfarande nöjd med LG:n (jag funderar på att köpa en likadan)?

2011-10-04 @ 10:44:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0