M första biobesök

Uttråkade och en son med understimulans resulterade i att vi gick på bio för första gången tillsammans. Det blev Var inte rädd Långa farbrorn i Y

Ms ögon lyste när han såg alla popcorn bli poppade och han och en annan pojke studsade upp och ner och tjoade POPCORN POPCORN. Pojken förlarade också hur man gjorde popcorn och jag sa att det var ett par vilda popcorn det där som sprätte runt så, och att vi fick hoppas att de inte sprätte sådär i våra byttor sen.

M satt jättefint hela filmen och tittade. Sen ville han ju se lite mer när den var slut men inget illvrål eller så. Han var jättetrött och somnade i bilen hem. Jag passade på att handla medan Sambo-Älsklingen satt på parkeringen med honom så han fick sova lite till.

Ikväll blir det webbfilm tänkte vi. Inseption ska vi spana in och se vad det är för nåt. Med Leonardo DiCaprio.

Har ont i magen idag ......det har varit ett konstant värkande i flera veckor nu. AJ AJ.

Gjorde slut med min Gospelkör idag också. Mailade min körledare att jag slutar nu. Det är ett helt nytt format och nästan ingen gospel. Dessutom tror jag de övar på måndagar nu och det går ju inte för då är Sambo-Älsklingen och Styvis på Taekwondon. Känns som ett tråkigt beslut men jag känner mig ändå inte sugen på att sjunga i en kör som är så rörig som den känns just nu. Det är beslut som bara dimper ner utan någon som helst förvarning, grupper inom gruppen som helt plötsligt har tagits ut för att göra uppträdanden på våra konserter utan att resten av kören vetat om det. Gästartister som bara "ska vara med" som man får träffa sista dagen innan konserten typ och själva kören känns som om den kommer i bakgrunden på våra egna konserter. Dessutom ska körledaren dra sig mer tillbaka och satsa på annat så innan den nya konstallationen är klar så avvaktar jag.

Jag ska se om det finns andra körer (MÅNGA i kören som slutat både för detta och annat) eller så får jag sjunga här hemma

Kommentarer
Postat av: Annica

Hej!

Funderar på att få utfört essure och tänkte jag ville veta vad andra tjejer tycker om det. Sjukvården har ju sin inställning. Sökte på google efter tjejer som fått det utfört och hamnade här :)Är det okej att jag frågar lite? I så fall kan du väl maila mig.

Hälsningar Annica

2011-01-29 @ 20:57:02
Postat av: Bella

Åh vad mysigt med första biobesöket! Jag längtar faktiskt lite till man kan ta med sig Liam på något sådant. Hur gammal är din son?

2011-01-30 @ 10:42:13
URL: http://bbella.blogg.se/
Postat av: Ewa-Marie

Annica: jag har mailat dig. Hör av dig om det inte kom fram.Bella: Min son fyller 3 i maj2011-01-30 @ 17:50:20
URL: http://ewamarie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0