KreativaLite skapande så här på måndagskvällen medan Styvis och Sambo-Älsklingen är på träning.En fin tavla på duk har vi skapat.


Upptäckte nåt häftigt när jag tittar på den övre bilden. Det ser ut som att penseln svävar över bordet som om den svarta penseln är skuggan. Häftigt!

Hittade en annan rolig bild jag sparat som jag fick på mailen förra året då Svininfluensan härjade. Tycker den är så söt så jag bjuder på den idag.

 

Sen hittade jag en bild på min mage hur olika den är från morgon till kväll. Första bilden är kväll och den andra är när man vaknar på morgonen. Känns som man vill sluta äta när man ser detta. SÅN skillnad va?

 

 

Jättekul när man vill gå och vara fin åsså svullnar den så under dagen! På kvällen ser man gravid ut!

 

Kan också meddela att jag nu tvättar första tvätten med den nya LG´n. Återkommer med rapport! Som tur var berättade Svågern att man skulle lossa fabriksbultarna på trumman .....om man händelsevis inte läser instruktionsboken som de inte hade gjort när de skulle installera tvättmaskinen. Deras maskin hade hoppat flera meter eftersom trumman stod still men försökte ta sig runt...hahaha. Måste sett rett komiskt ut. Jag är GLAD och TACKSAM att han berättade det. Vi hade säääkert inte läst instruktionsboken!


Kommentarer
Postat av: Agnieszka-2barnsmorsan

Hoppas det går bra att tvätta=) Ser bara den översta bilden... finns inte fler:(

kram

2011-01-10 @ 21:11:25
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: Ewa-Marie

Konstigt! Jag ser dem från mobilen oxå. Det var nog ngt tillfälligt bara

2011-01-10 @ 23:01:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0