Ett nytt och fräscht år 2011

Vi hade en jättetrevlig nyårsafton i Mossby med goda vännerna och deras familjer. Fem pojkar ...ni kan bara tänka er hur det lät..haha.

Underbar mat lagad av värdinnan Anneli och efterrätten var en imponerande lingonglass med jordnötssås. MUMS!

Marcus slocknade mot sin vilja vid 23 och fyrverkerierna vid 12-slaget var på lagom avstånd. Jättevackert över Skivarp.

Sen for vi hem och det var som att åka i ett sagoland. Ni kan inte förstå om ni inte varit här ute på landet och kört i dessa dagar. Det är otroligt vilka högar snö man åker förbi. För att illustrera så kan jag visa en bild från Bornholm (som ligger ca 4 mil söderut) där det är EXTREMT. Men här är det nästan inte långt ifrån på vissa partier av vägarna.


Källa: Ystad Allehanda


Somnade väldigt sent i natt (närmare morgonen efter ett skrikanfall från Marcus vid 03 när jag just somnat och sen kunde jag inte somna om förrän efter 04) men lyckligtvis sov han ända till 09,30 (har aldrig aldrig hänt innan).

Dagen har varit lugn och skön dock för blåsig för min smak att vara ute. Har tjatat på Marcus flera dagar nu att vi ska gå ut men han har tvärvägrat. Idag ville han förstås men då sa jag nej. Hoppas vi har bättre lycka i morgon.

Idag kom Styvis hem från sin mamma också och vi ska fira jul med henne lite sent omsider. Mer julklappar alltså till barnen! Marcus tror snart att man SKA få varje dag så det blir ju lite kamp sen när han inte får fler på ett tag.

När jag var på toaletten idag tyckte jag mig höra hur det drog vatten från nån kran, precis som det låter när någon på nedervåningen spolar. Det var bara det att ingen mer var hemma och både Marcus och jag var på ovanvåningen. Förstod genast att detta inte stod rätt till. Sprang runt och drog i kranar och tittade på alla möjliga ställen där det skulle kunna stå och rinna. Men hittade inget. Drog för säkerhetsskull av vattnet på huvudkranen och ringde Sambo-Älsklingen för att höra om han snart var hemma. TUR jag drog av vattnet. Det var ett rör i gararaget som hade spruckit.....Nu är han och hans pappa där ute och meckar. Lyckligtvis hade han nån mojäng man sätter dit så man kan stänga vattnet dit. Vi får hoppas att det här löser sig. Annars har vi tyvärr inte vatten på några dagar och får hämta hos grannarna.

GOTT NYTT


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0