Snö igen

Antar att det bara blir blask av det eftersom det är relativt milt ändå. Känns som ett mindre bakslag nu när man faktiskt börjar längta efter våren så smått.

Dagen började med att jag kände mig lika snorig och eländig när jag vaknade. Men under dagen har det ändå känts lite bättre så jag hoppas att det är på väg åt rätt håll.

När jag lämnade på dagis i morse så blev en i personalen jag talade med igår känslosam när hon berättade att hon tagit väldigt illa vid sig att sladden hängt som den gjort osv. Det var ju inte meningen att någon skulle bli ledsen och sårad av det men hon är mycket ansvarsfull annars så hon tar sånt väldigt hårt. Hon hade tydligen en dålig dag också så då blir man ju extra känslig om någon tar upp sånt som inte är bra. Jag gillar henne JÄTTEMYCKET annars vill jag bara påpeka. Helt underbar pedagog. Bland de bästa jag vet faktiskt. Men man kan inte kunna allt och se allt.

I alla fall när jag hämtade M så satt det underbara fina plastlister där de trätt elsladdarna - KANON. Jag är nöjd med resultatet.

Får blogga mer sen...
Ska leka med M nu

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0