Mycket man ska hinna med

Igår var jag på ett möte för att diskutera ett eventuellt uppdrag fram till sommaren. Det innebär att jag isåfall börjar på måndag redan och kör fram till sista maj. Positivit är att jag får erfarenhet, pengar och alltid roligt med arbetskamrater. Negativt är ju restid, M får lite längre dag på dagis och stressiga mornar.

MEN! Det ska ju lösa sig. Det blir ju förhoppningsvis lite lättare fram i vår när man inte behöver tänka så mycket på att pylsa på sig en massa extra kläder etc.

Jag fick en hyfsad lön (mer än jag har nu faktiskt), han såg inga problem med att jag inte har körkort om jag måste ta mig runt i verksamheten. Jag fick ta taxi! Har ni hört sånt lyx.

Jag får anpassa mina arbetstider (har räknat och pusslat hela kvällen igår för att få ihop så det blir bra för alla parter) och vid behov - som när tågen strular rejält - arbeta hemifrån om man kommer överens om det. Man måste när man bor som jag gör ta upp frågan vid möten som dessa. Dessutom är det ibland mycket kreativt arbete som ska göra eller att det kräver total ostördhet (gå igenom eller skriva rapporter, ta ut lämpliga kandidater i en rekrytering, göra arbetsmaterial eller ställa samman en föreläsning/utbildning) och då jobbar jag USELT på arbetsplats. Min kreativitet kommer inte på beställning och man blir så störd om man ska behöva stressa iväg på morgonen och rörigt med pendling och allt. Då spar man tid om man kan jobba lite hemma

Så nu försöker jag få tag i chefen jag träffade förra veckan för ett annat jobb för att höra hur hon tänker kring mig och så. Det positiva med det arbetet var ju att det var ett längre vikariat, lite närmare centralen när man pendlar och då kan jag ju jobba mer i tid, lite mer blandade uppgifter etc. Men verkar vara lika bra atmosfär på båda avdelningarna så där är det ingen skillnad. Alla är jättetrevliga.

Det fungerar rätt bra med low carb-maten. igår åt jag jättesmarrigt med isterband, köttbullar och tzatziki på turkisk yougurt. Jag stod mig väldigt bra på det.

Idag blir det Isterband med gräddstuvade grönsaker för hela familjen. Som ett "brev på Posten" kom Sambo-Älsklingens julklapp från jobb hem med bud. Passade utmärkt då man ska koka grönsakerna under lock (glaslock så man ser in). Åsså var det två salladsskålar med fina röda kanter med också.


Igår passade jag på att göra lite inköp också innan mötet. INTE kul att prova baddräkt när man är blek, fet och helt otränad med ett stort äckel-ärr på magen. FY! Det blev en tantbaddräkt.Vi tänkte eventuellt åka och bada i helgen med barnen. Får se om jag vågar visa mig.På Stadium hittade jag också skitläckra kåsor i flera färger. 5 kronor stycket så jag tog ett gäng. Jättebra att ha när man picknickar och är ute på utflykt. Men det går nog att ha hemma i trädgården på sommaren också.Nu ska jag äta lite. Aokado och keso tänkte jag. Eller nåt sånt.....

Tar tacksamt emot tips om någon vet vad man ska köpa när man är på stan eller så. Sprang in på Pressbyrån och där fanns ju BARA kolhydrater i alla dess former. Några fjuttiga bars som kostade skjortan lät jag bli. Lockar inte. Men vad hittar man på när man har lite "NÖD" så där snabbt?

Vad kan man köpa då?

Kommentarer
Postat av: Agnieszka-2barnsmorsan

Cashewnötter är alltid bra att ha med sig! Bra fetter och dem mättar faktiskt lite också=) Enkelt att ha i väskan eller fickan!

2011-02-02 @ 13:06:46
URL: http://agnieszka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0