Knappt jag tror det är sant

En mus gnager på vinden ovanför köket och angränsande till Styvis rum så det låter som en hel arme. Har ALDRIG hört en mus gnaga och krafsa så ivrig och högt! Skickat Sambo-Älsklingen upp på vinden med detsamma. Jag kan inte sova i det här oväsendet. LÄSKIGT! Det är nog ölkorven vi åt i kväll som lockat fram honom.


I sann LCHF-anda har vi haft ökorv, oststavar och oliver som snacks ikväll. Samt Pripps Pure som rekommenderas (Sambo-Älsklingen fuskar och tar min Corona) till den här kosten.Vi provade LCHF-pizza också men jag fattar inte vad folk skriver att det "smakar som riktig pizza" för DET gör det INTE. Även om det var gott så kan det ALDRIG ersätta vanlig pizza.Igår gjorde jag Cashewkyckling och broccoli. Jag malde cachewnötter med min Magic Bullet och stödde över kycklingen i stekpannan (tillsammans med creme fraiche och lök) och sen hade jag hela cashewnötter ovanpå rätten. Broccolin kokade jag i grädde bara och lät det annars vara som det är. JÄTTEGOTT!

Nu har Sambo-Älsklingen lagt upp en bit korv på en fälla till mushelv-et men han gnager som om det gällde livet ändå. Jag får nog ta både öronproppar, hörselkåpor och stänga dörren. TUR att inte Styvis är hemma och ska sova i eländet. I morgon blir det MUSJAKT! kan jag lova.


Kommentarer
Postat av: Bella

Åh vad gott det ser ut!

Hoppas ni fick tag på den där musen!

2011-02-14 @ 15:36:08
URL: http://bbella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0