Erbjudandena haglar över mig

Visst är det roligt! Men föga kul när man står och ska välja mellan tre olika kanske.

Efter jag lämnat besked på dagis att M behöver vara där både lite längre i morgon och även på fredag så ringer chef 1 tillbaka. Hon har tittat på sitt behov och det händer så mycket i organisationen så det hon sökte kanske hon får hitta kompetensen inom sin avdelning. Däremot behöver hon förstärkning på avdelningen och erbjöd isåfall ett vikariat till sommaren. Samma villkor som chef nr 2 alltså. (Lönen har vi inte diskuterat än dock men förhoppningsvis kan jag få samma villkor även där, det är ju andra aspekter som är viktigare och i slutänden om jag kan korta restiden, jobba mer så kvittar det ju). Chef nr 1 ligger närmare tågcentralen och då kan jag jobba fler timmar. Hon ville i alla fall träffa mig en gång till (isåfall på fredag vid lunchtid) och att jag får träffa en av kollegorna isåfall, innan hon bestämmer sig. Så chef nr 2 får helt enkelt vänta till efter lunch på besked. Det svider men vad ska man göra!

Åsså ska jag ju träffa chef 3 i morgon. Det är det bästa alternativet rent pendlarmässigt och att det är fram till årsskiftet. Mitt tåg kommer att gå den vägen från och med augusti också så det är ju jättebra. Lite busig stadsdel bara så Sambo-Älsklingen är lite orolig. Men det ska nog gå bra (tuffar till mig och lägger allt av värde hemma haha). Får jag samma arbetsvillkor och lönen är bra så ......

VILKET ELÄNDE i allt detta positiva. Jag sitter och vänder och vrider på allt för att få bästa resultat om jag står i valet att jag själv får välja.

Men chef nr 3 kanske inte alls gillar mig och har kanske inte behov av det jag kan och vill så .....

I morgon är lite avgörande i steg 1.

Det är som poker...det kan sluta i ingenting. Men det löser sig.

Jag har sökt ett tillsvidare också i samma organisation som är inriktat på arbetsmiljö. ÅH, det vill man ju självklart helst ha. Tänk om de också ringer. Jag försökte få tag på kontaktpersonerna idag men lyckades inte tyvärr. Tänkte höra om man ens låg i intressehögen för då vill jag ju kolla det också.


Ikväll ska jag på klädparty hos en bekant i byn. Marcus fick följa med, sån tur. Sambo-Älsklingen tränar ju på taekwon -don i kväll. Styvis är jättedålig i halsen och blir nog hemma från skolan i morgon så hon ska inte träna.

Undrar om jag kan somna i kväll.

Kommentarer
Postat av: Bella

Vad spännande. Kul att vara så eftertraktad! :)

2011-02-02 @ 17:26:38
URL: http://bbella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0