And the winner is...

Nu har jag tackat ja till chef nr 2's erbjudande.

Jag var inne och träffade chef nr 1 igen samt två medarbetare på avdelningen - och det är ju så att små små detaljer kan vara avgörande för vad man beslutar sig för. En hint jag borde märkt tydligare var att när jag kom in på centralen hoppade jag på bussen till chef 2. Bara det liksom. Upptäckte mitt misstag och gjorde ett snabbt byte vid första hållplatsen. Ett tecken?? Nja, snarare att man faktiskt MÅSTE bestämma sig av något av dem.

Sen var det  lite högre lön, lite mer öppet för att komma in i verksamhetens övriga arbete som erbjöds hos chef 2 vilket jag ser som positivt för min utveckling inom HR. Han hade inga problem med mina önskemål om arbetstider, inget konstigt att jag inte har körkort och han var väldigt positiv till att man ville vara med och utveckla arbetet även om fokus ligger på uppdraget i sig.

Så.....på måndag börjar jag mitt nya jobb och där blir jag till sista maj. Rekrytering är huvuduppdraget. En ny förskola startar VECKAN EFTER och då ska det finnas personal. Taaaajt med tid men det är väl bara att tuta och köra.


Idag åt vi Blomkålsmos och korv. Jag åt lite nötter, keso och avokado på resan från mötet idag. Dock har jag syndat med både lite chips, popcorn och två öl ikväll. Känner att det får bli helgens synd! Räcker...magen känns genast inte alls sådär bomullsaktig som den faktiskt gjort nästan hela veckan. Det spänner och känns olustigt.

Så back to Lowcarb-food.

NATTI Y´ALL.
Kommentarer
Postat av: Bella

Grattis till nya jobbet! Hoppas du kommer trivas som fisken i vattnet! :)Svar: Låter som att den här mäklaren kunde ha passat bra in på din uppsats då. Hon verkar i alla fall inte alls förstå vad det innebär att vara mäklare eller så är det jag som verkligen har fått allt bakom foten :P

2011-02-05 @ 12:59:51
URL: http://bbella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0