Tisdag

Usch vad ont jag har haft i magen sedan i söndags. Idag känns det som om levern är svullen igen. Har jätteont i ryggen (känns det som)på högersidan i ...ja, var har jag ont. Vet inte riktigt var jag ska lokalisera smärtan. Det hugger nästan som ryggskott fast i mjukdelarna. Svårt att förklara. I alla fall var det VÄLDIGT oskönt att sitta på tåget hem idag. Kunde inte luta ryggen så jag satt liksom lutad framåt lite snett - på ena skinkan liksom. Måste sett lite lustigt ut. Fick ta en Tramadol tillslut för det kändes som hela överkroppen skulle gå av på mitten. När jag kom hem och skulle luta mig mot soffkanten (där man har händerna) så flög jag upp i samma sekund med ett AAAAJ så fort ryggen nuddade soffan. SUCK SUCK SUCK

Jobb

Förra veckan var jag på en intervju som HR-specialist. Intressant. Mer fick jag inte direkt nån känsla av än. Tror att jag blockerar mig och är lite negativ mot nya arbetsplatser tills jag vet om jag får vara kvar där jag är. Jag trivs så OTROLIGT bra så att alla andra platser känns liksom som ett hot eller nåt. Men när jag väl får besked om jag får vara kvar där jag är så känns det nog lättare att söka sig nytt - då har man liksom fått nej och kan gå vidare. Men ÅH, vad jag stormtrivs där jag är nu. Underbara kollegor och jättehärliga verksamheter att arbeta med. Utmanande arbetsuppgifter, liv och rörelse. Och framförallt: INGEN  har klagat eller kommenterat min personlighet. De tar mig för den jag är och då kan jag också prestera så mycket bättre.

Helgen

I söndags körde jag på bilskolan. Jag har inte så vansinnigt många gånger kvar...sen kan inte dem göra så mycket mer för mig. Då är det verkligen läge att försöka hitta en bil och kunna mängdträna inför en uppkörning sen. Måste börja plugga mer på teorin. Ska nog köra upp som privatist dock för då slipper jag redovisa 18 prov man måste registrera innan. Huvudprovet och uppkörningen måste man ju klara ändå. Men det tar ju bort pressen och stressen för de andra delproven. Vi får se. Gillar min körlärare STARKT. Hon är verkligen en STOR förtjänst om jag lyckas

Utflykt

Sambo-Älsklingen skjutsade in mig för han skulle ändå på ärenden. Jag bad Styvis att hon skulle sätta sig bak med M om de åkte hem tidigare innan jag slutat och kunde åka med. Detta för att hon skulle vara beredd att hjälpa M med kräkpåse (han blir lätt åksjuk) men jag hann tyvärr inte mer än kliva av bilen tydligen så hade han kräkts ner alltihopa. Som TUR var hade jag krängt på honom överdragsbyxor och han hade extrakläder i en väska som jag slängde med dem. Så Sambo-Älsklingen köpte bara en ny tröja till honom istället för jackan så vi kunde gå på museum som planerat efter körningen. Den som är på bilden nedan. Där ska M o Styvis åka tåg till Teneriffa tänkte dem.

museum-besöket var vääääääldigt lyckat! Det blev Tekniska- och sjöfartmuseet där det bjöds på både tåg, bilar, flygplan, roliga experiment etc. Hela familjen uppskattade det.

 

I helgen ska jag köra bil igen och sen är det loppis i byn där jag ska sälja en del (förhoppningsvis)

 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0