Tisdag igen

Verkar som att tisdagar är min dag att blogga. Ber om ursäkt att det inte blir oftare till er som följer bloggen (ja, jag har faktiskt några anhängare så HIMLA ROLIGT).

Vad har hänt senaste veckan då? Jag har varit sviiiintrött. Somnat med huvudet i knät inne hos M när jag nattat honom. Släpat mig ut till min säng och somnat. Har kännt av pollen så jag gick och köpte allergitabletter. Dessutom har jag haft så grymt ont i ryggen hela veckan och ätit smärtstillande för det. Sovit dåligt om nätterna och haft mina magbesvär. ILLA ILLA. Idag har jag varit hemma också illamående, toalettbesök och magont. Som tur är kan jag göra mitt arbete hemifrån såna här dagar. Det är INTE kul att pendla när man behöver en toalett nära till hands och man känner att man mår illa hela tiden. Då blir hela dagen förstörd av bara resan. Nu känns det i alla fall mycket bättre efter femtioelva toalettbesök.

Smärtan i ryggen håller dock i sig....får fortsätta att knapra smärtstillande men tar helst bara till sänggående så jag får sova. Håller ytterst låg dos men har ändå blivit lite påverkat

vilket medförde att ...

Körskolan
...jag var rent okoncentrerad i lördags när jag övningskörde. Hjärnan arbetade för högvarv och tillslut kunde jag banne mig inte ta instruktionerna. Det var låång väg mellan instruktion och förstå vad hon sa. Men då var lektionen som tur var slut. Så inga skador skedda.

Väl hemma slappade jag med en öl , glass och jordgubbar i solen på baksidan.Loppis
Jag sålde lite saker på loppis i helgen. Tyvärr hade jag massa flickkläder och en granne stod med sitt bord ÖVERÖST med flickkläder i samma storlekar - och i gångriktning före mig. Hon sålde dessutom allt för 10 kr oavsett om det var tröja, linne eller jeans. 15 plagg för en hundring. Hon har två flickor så hon har ju MÄNGDER med kläder. Detta medförde att jag inte fick sålt så mycket för alla var ju klara när de varit hos henne.

Trevlig var det i alla fall.


Dålig bildkvalite.

Fyndade på Lindex i veckan också. Tag 3 betala för 2 på REAN

 

Jättenöjd. Lindex är BÄST


lchf

Trots lite syndande med både kaffe latte och Billys Panpizza i veckan har jag gått ner totalt 6 kg sen start i februari. Bystmåttet har minskat med 5 cm, midjemåttet med 5 cm och stussen med 3 cm. LYCKAT!


Kommentarer
Postat av: Bella

Grattis till ditt lyckade resultat!

Jättefina kläder du har köpt, och hur gott såg det inte ut med jordgubbar och glass?! :)

Kram

2011-04-19 @ 10:56:58
URL: http://bbella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0