GLAD PÅSK!

Intensiv vecka med jobb upp över öronen. Känns som man drunknar i arbetsuppgifterna men man måste ändå tänka att "det löser sig" och ingen DÖR om det är så att en och annan uppgift inte blir överperfekt!

Jag känner mig i alla fall oerhört uppskattad och får höra många bra saker om mig både som person och min arbetsinsats. Jag är en arbetsmyra men har genom åren ändå lärt mig att jobbet inte är ALLT. Balansen är jättesvår just på grund av att det är så viktigt att HA balans.

Fredagen bjöd på bilkörning och jag blev till och med stoppad av polisen i en rutinkontroll. Vi blåste och det gick ju självklart bra. Min körlärare är verkligen TOPPEN. Jag kommer verkligen sakna våra pratstunder.

På eftermiddagen fick M sitt påskägg. Då han inte ännu har börjat äta smågodis, och vi tänker att ju senare han börjar desto bättre, fick han saker i sitt ägg istället. Lite hjärtan-chips också för sånt äter han.

-Jag såg en påskhare sprang förbi här över trädgården
-VA?
-Det såg ut som han slängde iväg ett stort ägg?
-VA?
-Vi går och letar!
- HÄR MAMMA......ett stort ÄGG!

I ägget fanns det en PRUTTKUDDE (han är ju inne i kiss och bajsålder nu och vi skrattar gott åt sånt larv här hemma). En lampa som skiftar färg om man skakar den. En ficklampa och ett par Toy story strumpor med Buzz LIghtyear på.Idag har vi haft gäster av Sambo-Älsklingens bror och familj. Vi åt skaldjurstallrik med gravad lax, sillar, räkor, kräftstjärtar, crabsticks, hovmästarsås och skagenröra samt baugette. Till kaffet hade vi en Lchf-dessert gjord på creme fraiche, turkisk yougurt, vaniljstång, gelatinblad och jordgubbar

Bilden är från boken LCHF-Husmanskost av Anna Hallén

Vi började med att måla ägg. Barnen tyckte det var jätteroligt. M skrattade typ hela tiden.Sen åt vi och efter middagen hade påskharen sprungit genom trädgården igen. Denna gång på framsidan av huset

De fick böcker och leksaker. M fick en jättehäftig studsboll med småkulor i som snurrar runt inuti bollen.

M somnade bums när jag nattat honom redan strax efter 19 ikväll. Han gnuggade ögonen och somnade snabbt.I veckan köpte jag äntligen en kaffemugg som jag kan ha med på tåget. Det är så dyrt att köpa en latte på Pressbyrån och dessutom blir jag så fruktansvärt irriterad att de har så långa köer och en massa personal som springer runt och gör annat i butiken medan kassan svämmar över. Då måste jag ju säga till och det kräver min energi! Jag har fått styra upp två gånger där nu på kort tid. "Så många personal ni är här inne nu så skulle ni inte behöva ha någon kö här".

Jobb
Jag HOPPAS att jag ska kunna berätta något positivt här men det kan jag inte. Tjänsten i Lund fick jag inte men ärligt talat........det ville jag nog inte riktigt heller. Det är nog inte min grej att sitta på ett lasarett och jobba. Med tanke på min negativa erfarenhet som jag fortfarande känner mig j-ligt bitter för. Men å andra sidan kunde man kanske kunna både påverka organisationen och kanske får man också en annan förståelse för deras arbete.

I alla fall blev det inte jag och jag var rätt nöjd med att slippa ta beslut om det. Eftersom jag SÅ GÄRNA vill vara kvar på mitt ställe jag är nu! VIll inget hellre jue!.

Det finns dock en chans att jag ska kunna få plats i någon form där. Det talas lite om det men än är inget på papper. Alltså kan jag tyvärr inte skriva nåt här. Men OM det blir som vi diskuterat så är det jätteroligt. Det luriga är tyvärr ätt det då inte är en tillsvidaretjänst till att börja med, vilket jag gärna vill ha så man kan börja leva lite rent privat.

Vi får se! Återkommer när jag vet hundra!


GUD va blogg.se var segt idag att ladda bilder...Zzzzzzzz

Här kommer en bild på hur M såg ut på påskfesten på sitt dagis. Jag fick tag på lite stuvar i en butik där jag jobbar. Rena sista minuten. Trodde de skulle ha mer tyg och hade spanat på ett i skyltfönstret. Men så var det beställningstyg! Så detta blev det i alla fall. Han gillade det. Ville ha förklädet hela kvällen. Hättan är med kardborre istället för knyt. Så det går om han fastnar med den.


Här dansar de runt ett påskträd på dagis.


Kommentarer
Postat av: Nina

Glad påsk till er också!

2011-04-23 @ 21:16:07
URL: http://mammanina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0