Fixar-donar-helg

I helgen har vi förbjudit alla i familjen att hitta på något på egen hand utanför familjens sfär. Isåfall måste alla hänga med. Vi har haft så mycket egna aktiviteter nu och bestyr framöver med kalas och partaj så en vara-nära-helg behövdes.

Idag har vi varit uppe skapligt och fixat-donat med att slänga på tippen, inhandla en tujaplanta för att täcka ett hål i befintlig häck, planterat om krukan på trappen på framsidan, en på baksidan, rensat ut i garaget lite, tittat efter nytt matbord till uteplatsen (hittade ett på Jysk men det var fel färg tyvärr. Kanske får bli en duk över då).

Nu har vi just haft lite kvällsfika och ska titta på familjefilm som traditionen på lördagar bjuder. Styvis och M ska ha skattjakt. Hon har ritat en karta och så letar de tills de hittar lördagsgodiset. Börjar också bli en tradition.

I morgon är det ute-i-trädgården-dag och jag ska även passa på att städa i garaget. Vi har monstertvätt i tvättstugan också så det blir en del sånt med.

Jobb
I veckan var jag på intervju där jag jobbar nu. Jättenervöst var det! Det var en lite annorlunda första urvals-hantering. De hade kallat många som först fick en introduktion och sedan fick man gå in en och en och presentera sig på 5 min och berätta varför man ville jobba där. Jag skrev ihop lite text på förmiddagen som jag läste från. Varför jag valt att söka och vem jag var.

Det kändes jätteknepigt eftersom man jobbar där och sen ska sitta som om man inte kände dem. På baksidan av lappen hade jag skrivit "anställ Ewa-Marie" över hela pappret. Lite subliminal perception tänkte jag. Mest för att skojja till det lite och de tyckte ju att det var roligt.

Blå båten
På kvällen var jag ute med mina kollegor på Blå båten. Vi tog en föröl på jättemysiga Lions Inn först och sen hade vi mat och dryck med till Blå båten. Det var ett band som på dagtid kallas Djungelbandet och spelar inför barn men kvällstid kör vuxen-framträdanden. Många visor och självklart hamnade ju även jag på scenen. Det handlade om att göra tecken för varmt, kallt, regn och storm när de sa de orden i låten. Jättetrevlig kväll.

Nu...ska jag gå ner och kolla om Sambo-Älsklingen och M är klara med badet, packa ur tvätten och sen är det film

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0